Svi mi radimo za svoju decu reci ti meni ime i prezime najboljeg kandidata pa da našoj deci bude bolje.
Ja ti necu reci ime kandidata a ni traziti da slikas glasacki listic ,zna se ko to radi. Inteligentan si znas da mislis svojom glavom i ne dozvoli da te neko ubedi da je crno odjednom postalo belo.
-Ja samo necu da mi drzavu vode ljudi koji su spremni da zarad samoreklamiranja posalju u smrt 7 ljudi i posle od toga peru ruke i jos te ljude koje su zrtvovali proglase pijancima.
-Necu da mi sa mojim parama radi covek koji je spreman da ukrade doktorat.Sta li onda tek sa novcem radi?
-Necu da mi neki njoka sa TV svaki dan kmeci kako mu rade o glavi (njegovi ministri ,njegov kadar u MUP-u) a onda te iste brani partijski advokat.
-Necu da mi neko krcmi drzavu Arapima, Kinezima ,stranim firmama i domacim miljenicima k'o da mu je deda iz Bugojna ostavio.
-Necu hektare marihuane pod zastitom BIA i VBA.
-Necu da hapse postenog coveka koji je ukazao na korupciju i kradju u drzavnom preduzecu (Krusik) umesto da pohapse one koji kradu.
I ima jos mnogo toga sto necu , a to sto necu je dovoljno da me natera da izadjem na izbore.
I mozda mi se ne ostvari ono sto HOCU na ovim izborima ,ali ce mozda na drugim ,trecim ,cetvrtim....
Uglavnom znam da od sedenja kod kuce i price da su svi isti nema nista ,moramo im staviti do znanja da su smenjivi.