Staa vi samo do 20 ha?Legle subvencije i za hobi poljoprivrednike danas ali samo za 20 hektara.Mislio sam da ce proci predlog da za nas nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Staa vi samo do 20 ha?Legle subvencije i za hobi poljoprivrednike danas ali samo za 20 hektara.Mislio sam da ce proci predlog da za nas nista
Ja sam se vakcinisao ali ne vredi, ne isplaćuju po tom obrascu. . Moraću možda na još jednu vakcinu pa da mi uplate.Idu u rikverc.
Prvo idu vakcinisani
Mora da je neka greska mislio sam da smo mi sigurno glasacko telo i daju nam na sve sto je registrovano u hobi gazdinstvuStaa vi samo do 20 ha?
Ja sam 2004 broj 19 pa nema nista za sad. Ali zivim i bez njih.Ja sam registrovao 2008 pa nema. Neki su pre 3 godine pa dobili. Nema to veze.
Zmajevke tu sad cu da smaram ove sa fendom pa za par godina i to da uzmem ako bog daČemu takav pesimizam, kada su zmajevke pazarene
Znači nema obrasca.Možda neko i izvisi kao za kovid pomoć.Kad ministar izjavi da je isplaćeno,kraj.Ja sam se vakcinisao ali ne vredi, ne isplaćuju po tom obrascu. . Moraću možda na još jednu vakcinu pa da mi uplate.
Kolike si ti subvencije dobio?traženih 24000 din/Ha ?Legle i meni danas subvencije pa zena kad cula odmah kaparisala odmor u dvorac ivanovic
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ti mora da si opasno zglajzo kad moraš da se vadiš u dvorcu.....Jbg daj sta das,al za mir u kuci dao zeni subvencije
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk