Paracinac88
Član
Znaci ni ovcice nisu stigle na red
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sejalicu zitnu HMS i rasipac njihov..ma nema veze barem nisam dao pare pa da se brinem toliko,imam cime da sejem i bacam djubre..nego sto sam mogao da kupim sad rasipac da ne cekam ovaj iz konkursa pa ako bude nesto da imam dva ne ideE jeba ga ti, 8 meseci a na predračun.... Za koji očin se nerviraš? Mi smo kupili prikolice 2018-te i godinu dana čekali, oćel bit nešto il neće. Opusti se. Biće. A ako ti oruđe treba što pre (ne sećam se za šta si konkurisao), kupi na račun pa a.p.p, pa ti vidi šta ti bolje.
I ja isto cekam, predao sam jos u avgustu. U oktobru sam dobio obavestnje da je poslato upravi za trezor, sta god to značilo...A da li je neko dobio povracaj za osiguranje za ovu godinu. Prosle godine je bilo oko 04.10. ove jos nista.
Pozdrav svima!
Da li neko od forumaša ima iskustva šta se dešava sa neisplaćenim subvencijama u slučaju kad premine nosilac poljoprivrednog gazdinstva? Konkretno, otac je bio nosilac, preminuo je polovinom 2020god, a u tom trenutku mu još uvek nisu bile isplaćene subvencije za krave i ovce za 2019.god(matična grla), a za zivota je konkurisao još po nekoliko osnova za 2020.god(navodnjavanje, pčele, krave za 2020god itd)