poucen sam dugogodisnjim iskustvom pa sam poceo da se bojim svalerkiPa nadjes svalerku i na nju gazdinstvo otvoris.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
poucen sam dugogodisnjim iskustvom pa sam poceo da se bojim svalerkiPa nadjes svalerku i na nju gazdinstvo otvoris.
A kako se to sami porobljavaju? Jer moraju bilo sta da rade da bi mogli da prehrane familiju? Nisu svi dobili,nasledili kapital od 50-100 ha pa da imaju izborNema potrebe dalje da pisem jer vecina nije shvatila sta sam hteo da kazem ,sve ovde zavisi od politike ,i nisam ja kriv sto neko radi za 200 e ili manje sami ste krivi i porobljavate se za male pare ,ovde vise nije bitno ko ce da dodje posle ovog derpe ,samo ce nastaviti njegovim stopama ovde je problem sistem a sistem cine ljudi .Kada ljudi krenu da se menjaju i pocnu da misle svojom glavom ovaj sistem ce pasti .
Izgleda da su zaposleni trn u oku.Jel mi koji smo i zaposleni treba da se sklonimo sa ovog foruma da ne smetamo "pravim" poljoprivrednicima?
Za mene svi koj imaju zemlju treba da dobiji subvencije. Koga briga dali neko radi i bavi se poljoprivredom.