Subvencije u poljoprivredi za 2018 godinu

obecanje znaci ludooooooooooom radovanjeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee:haha:
 
Što se tiče velikih slova,greška u ovom ćeresalu od tastature.
A ovo je danas Ministar lično izjavio na poljop.fakultetu u N.Sadu pred 200 ljudi u amfiteatru.Videćemo da li će održati reč.Ja mu verujem do 8.marta,a onda...
jaka izjava,kritike je dobio pa posizeo,bio sam,pobegao je kao p...:haha:
 
‚Ako je to obećao, ja verujem da će tako i biti...

Verujem i da će u žetvi robne rezerve kupiti neku količinu pšenice i da će do kraja godine isplatiti i ostale subvencije onima koji ostvare uslove da ih zatraže.

I to je sve što će uradti.
 
Verovali ste vi njemu mnogo vise od nekakvih i slicnih obecanja, kad ste ga doveli tamo gde se nalazi. Samo mu i dalje verujte, pa cete jednog lepog dana da se probudite i vi, ali nazalost iz takvog kosmara djabe ste se i probudili!
 
Kaže bori ćemo se za 25 dinara jeftinije gorivo :haha: ,pa ja sam pretprošle godine plaćao gasno ulje na knezu 119 dinara,sad je 145 to je taman to poskupljenje,i opet nismo dobili ništa a predstaviće se u javnosti da smo dobili gorivo džabe.
Ovo za subvencije neću ni da komentarišem,mi smo spali na to da smo prezadovoljni što se ministar zalaže da dobijamo crkavicu od subvencije na "vreme" zbog suše.Pa u martu bi se i trebalo isplaćivati subvenbcije da smo u normalnoj državi.
 
-Ovde, u Vojvodini, postoji pravo prečeg zakupa za stočare ali na istoku Srbije postoji velika količina stočnog fonda, a stočari ne mogu da ostvare pravo na preči zakup, jer tamo nema državne zemlje.

Na primer Knić, Kragujevac, nemaju pravo na preči zakup poljoprivrednog zemljišta. Zato moramo promeniti zakon, ili će morati da se, tim stočarima, povećaju subvencije jer pravo prečeg zakupa ne ostvaruju – naveo je Nedimović u Novom Sadu.



http://www.agrosmart.net/vesti/menjace-zakon-poljoprivrednom-zemljistu.html
 
Posto imam u planu kupovinu obradivog zemljista, zanima me postoji li neki povracaj od strane opstinskog budzeta za ovu godinu, ili ta uredba tek treba da izadje?
Imam informaciju da povracaj moze biti 30% od vrednosri investicije. Koliko je to zapravo tacno?
 
Postovane kolege, imam par pitanja za vas.
Imam 19 godina, i u stalnom sam radnom odnosu.
Da li postoji mogucnost da ostvarim neki vid subvencije za vocarstvo, ili za neku drugu granu poljoprivrede ?
 
Domacinstvo je prevedeno na mene.
Mislio sam da ce problem praviti to sto sam u radnom odnosu.
Hvala @petarkrsmanovic puno !
 
Negde mi je to proslo kroz usi u Agrocentru lane. Mozda sam lose cuo.
Uglavnom, @vilkinson pogledaj sta tvoja opstina daje od podsticaja za poljoprivredu, cesto su za iste investicije povoljnije nego kod drzave.
 
Nazad
Vrh