Mislim da ni njima nije još jasno kome će šta i dali će da daju i pod kojim uslovima, vazno je samo da se priča na RTS-u kako daju pare seljacimaRaspitujem se druze stalno, ali je sve nejasno. koga god pitam niko ne zna pravo stanje stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ni njima nije još jasno kome će šta i dali će da daju i pod kojim uslovima, vazno je samo da se priča na RTS-u kako daju pare seljacimaRaspitujem se druze stalno, ali je sve nejasno. koga god pitam niko ne zna pravo stanje stvari
Radi se o subvencionisanim kreditima,tako da je itekako u okviru teme.Al budimo realni ovo je tema za subvencije a ne za kredite,a neko je piso da u nekoj banci jeftiniji kredit od pokrajnskog lopovskog,nego gde piše da se vraća 40-50-60-70- ili 80 % para za kupljenu mašinu?
U temi poljoprivreda ima naslov uplata doprijosa za PIO i zdravstvo, pa citaj tematiku.Da pitam nekog gde se nalazi tema o placanju peziskog os posto sam danas cuo da su nekom coveku oduzeli za kamatu sest jutara zemlje .............molim administratore da izbrisu ovo ako smeta ..