Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je pocetak kraja te nase idile! Sto se mene tice nikad nisu ni trebale da se uvode na taj nacin, arendasi nam usli u subvencije tako da vecini nije ostajlo nista osim podignute lestvice arende! Za mene bi prava i iskrena subvencija bila u vidu regresa za gorivo i djubrivo u pravo vreme i na licu mesta, kao sto je jednom bilo za gorivo u vreme DS. Toga se uvek setim kad pogledam u plasticne providne tankove koji su od tad pocrneliE pa onda nemojte se vise zaliti,vama niko ne odgovara.
Hteo je da smanji na 10ha ali ipak do kraja nije.A zato SNS Vucko nam smanijo na 20ha i nemas subvencije na drzavnu zemlju
Toliko sam ja dobio,a ratarske kulture proljece tamo nece pre.
Razlika je u tome sto su u to vreme mnogi bili voljni da sede na protestima,dok posle dolaska tj povratka vojvoda od izgubljenih ratova,vise niko ne pomislja na protest,zasto,e to je pitanje,zato i jeste takav odnos prema poljoprivredi,kakav mentalitet,takve i subvencije,oni koji su najvise bucali za vreme zutih lopova,sada grcevito brane sns bandu.2011god Dusan Petrovic je hteo da smanji subvencije na 10ha (demokratski ministar) Napunili su dzepove za 2-3god. kome je trebalo a mi smo se samo svercovali i onda hteli da ukinu, tako da nemoj te o tim demokratama molim vas!
Jbg. bilo je kriticne mase a vodje nas prodale i iskoristile! Sad nema kriticne mase i nemamo pravo da se bunimo sa stotinak traktora, zna se kako se to zavrsilo zadnji put, eno tamo neki paori politikanti protestujuRazlika je u tome sto su u to vreme mnogi bili voljni da sede na protestima,dok posle dolaska tj povratka vojvoda od izgubljenih ratova,vise niko ne pomislja na protest,zasto,e to je pitanje,zato i jeste takav odnos prema poljoprivredi,kakav mentalitet,takve i subvencije,oni koji su najvise bucali za vreme zutih lopova,sada grcevito brane sns bandu.