ZivaB
Član
Gorivo nisu uplatili jos, predao 01.09.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo je to.Dogodine subvencije do 5ha
Informacija iz prve ruke
Smanjili su sa 100 na 20 hektara,niko se nije bunio,prošlo im je bez problema.Sad računaju da mogu da ne uplate ni za tih 20 hektara kad se niko ne buni i ne protestuje.Na prošlim izborima su dobili većinu i računaju da ih narod podržava u svemu što rade ili ne rade,tako da većina građana verovatno podržava to što nam ne uplaćuju subvencije.Mi i dalje sedimo kod kuće,gledajmo pink ili rts i ni svesni nismo koliko nam lepo ide.
Ha Ha Ha Ha HaOzeni se pa da dobijes miraz, malo da krenes jacu proizvodnju
Smanjili su sa 100 na 20 hektara,niko se nije bunio,prošlo im je bez problema.Sad računaju da mogu da ne uplate ni za tih 20 hektara kad se niko ne buni i ne protestuje.Na prošlim izborima su dobili većinu i računaju da ih narod podržava u svemu što rade ili ne rade,tako da većina građana verovatno podržava to što nam ne uplaćuju subvencije.Mi i dalje sedimo kod kuće,gledajmo pink ili rts i ni svesni nismo koliko nam lepo ide.
Netreba ni da se bunimo,samo ....Smanjili su sa 100 na 20 hektara,niko se nije bunio,prošlo im je bez problema.Sad računaju da mogu da ne uplate ni za tih 20 hektara kad se niko ne buni i ne protestuje.Na prošlim izborima su dobili većinu i računaju da ih narod podržava u svemu što rade ili ne rade,tako da većina građana verovatno podržava to što nam ne uplaćuju subvencije.Mi i dalje sedimo kod kuće,gledajmo pink ili rts i ni svesni nismo koliko nam lepo ide.
Da je subvencija 300 eura zakup bi skočio na 400 e po kj,ista stvar drugo pakovanje nema veze ko je na vlasti da ili oni ili ovi.I sam znaš kakvu zemlju imamo i kakvi su nam zakupi na ovaj rod i ove cene mnogi će se počešati gde ih ne svrbi.Jutros mi priča prijatelj na zakupu od 200 e imao na jednoj parceli 2 tone kukuruzaJa jos pre 2 god. sam napisao da je sa ovima pocetak kraja poceo, sad smo u toj proceduri usli napredno, a kraj je sve blizi!!! Sta ce nama te proklete subvencije, jer one su zasr..le stvari, bar tako neki tumace i pametuju! Zasto bismo mi kao drzava bili normalni kao ostali u okruzenju i imali dosta bolje subvencije???!!!
Eto, neki su za ukidanje skroz, umesto da misli u pravcu da trebaju biti te subvencije sto vece! Ma ovde su ludi sto nam i daju takve cene koje jos daju!!! Mi smo zreli za otkup!!! Pa necemo se ni tada buniti!!!