Subvencije poljoprivredi za 2015 godinu

Možemo se jediti koliko oćemo mi smo nasexovali pa ti vidi oćeš li i sledeći put bojkotovati

Predao sam danas za djubrivo u rumi kazu da djubrivo i gorivo pomali isplacuju a da je biljna stopirana

A danas kroz Bogatic razleteli se "anketari" sa pitanjem-Da li bi podrzali SNS na potencijalnim izborima?
Kako sam ih samo napusio i rekao da sve od reci do reci prenesu u centralu....
A tako bih isto postupio i prema ostalim.

Poceli sa glupostima a gde su nase pare kako da se pita vucic ja bi mu poslao mejl samo da znam gde i svaki dan dok ne dobijes odgovor treba i onog debelog na tv most sto hvali svije a kudi druge a njega cu ja zvati samo da budem pored tv-a kad se on nacrta inace nedeljom u 21 h

A sta bi sa tim silnim udruzenjima i sindikatima sto nas sad ne zastupaju malo pritegnu nego samo kad treba da se slikaju i uvuku jos malo u bu....., sad ispade i da nepostoje il su oni pokupili kajmak pa sad lagano ko j.... marvu.

Lepo sam ja rekao da protesti koji su bili za suncokret nisu trebali biti sporadicni i da trebaju da se svi udruzimo kada se protestvuje i svi problemi da se iznesu.Ali neki to jest vecina nije imala vremena zurili na njive da skinu useve a sad kukaju.

Pa nemogu da isplate do 20 hektara,sta bi bilo da nisu menjali zakon i ogranicenja na povrsine.

Oni su mislili. Da ce smanjenjem do 20ha smanjiti i isplate , al malo su se presabrali. Jer svako gazdinstvo od lupam 100ha je podeljeno na 5 po 20 i sad se samo povecao broj gazdinstava a suma novca ostala ista za isplatu

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

I meni je danas nešto uplaćeno, sad da l' đubrivo ili nafta - ne znam.

Vladimire ako se sećaš kad si predao za biljnu, ja imam neku informaciju da od danas treba da krene dalja isplata

Nazad
Vrh