sinisa1979
Član
Mislim da od toga nema nista.... Meni ne treba (ne) radnik koji ce pre napraviti neku stetu ili ne daj Boze nastradati! U nasem selu ne mozes naci 10 cestitih radnika a ne da ce na svakih 10ha biti prijavljen jedan radnik....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neces ti ni traziti vec ce ti poslati sa biroaMislim da od toga nema nista.... Meni ne treba (ne) radnik koji ce pre napraviti neku stetu ili ne daj Boze nastradati! U nasem selu ne mozes naci 10 cestitih radnika a ne da ce na svakih 10ha biti prijavljen jedan radnik....
Pa da,mi sto radimo do 20 h ne znamo nista,izgleda da je i pamet podeljen,sto radis vise zemlje sve si pametniji,stvarno neki nisu svesni svoje nesvesti.Nemam obicaj da pisem kojekakve gluposti,ali ovaj put sam morao,jer vidim da opet polako krece lupetanje ko je velik, ko mali, ko treba da dobije ko ne treba itd.Taj sto radi do 20 hektara nije ni svestan i ne zna koliko vise ima posla onaj sto radi preko 100 hektara!!! Nema stajanja od jutra do sutra a neko uradi za deset dana i posle lelemuda i zna da provocira ljude koji su posteno i sa mukom stvorili nesto preko svojih ledja!
Pa da,mi sto radimo do 20 h ne znamo nista,izgleda da je i pamet podeljen,sto radis vise zemlje sve si pametniji,stvarno neki nisu svesni svoje nesvesti.Nemam obicaj da pisem kojekakve gluposti,ali ovaj put sam morao,jer vidim da opet polako krece lupetanje ko je velik, ko mali, ko treba da dobije ko ne treba itd.
Taj sto radi 100ha ore sa dzon dirom, a ja orem sa rakovicom, i u isto vreme skoro zavrsimo oranje, iako ja radim 20ha a on 100.Govoris kao da neko ko ima 100ha ore sa istim traktorom kao i ja, slazem se da ima vise posla, to stoji ali lakse uradi on poso od mene.Taj sto radi do 20 hektara nije ni svestan i ne zna koliko vise ima posla onaj sto radi preko 100 hektara!!! Nema stajanja od jutra do sutra a neko uradi za deset dana i posle lelemuda i zna da provocira ljude koji su posteno i sa mukom stvorili nesto preko svojih ledja!