paorpaor
Član
Aj da posaljemo predlog ministarstvu !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pošto ovde kod nas gazdinstva otvaraju ljudi koji su zemlju dali u zakup radi dobijanja subvencija, ja bi kao i vi voleo da uslov bude PIO.
ja se ne slazem , zdravstveno osiguranje cu platiti redovno ali penziono mi ne pada na pamet, odricem se penzije jer mi ne treba tih 6-7000 mesecno i pitanje je dali cu je i doziveti koliko pomeraju starosnu granicu (a na to se i ide da je retko ko doceka)
subvencije ne treba davati kesh, nego dajte mi lepo bon ili shta znam vec da se time moze seme kupiti ili djubrivo
pare ne treba davati nikom, jedino ce na ovaj nacin subvencije otici u proizvodnju
ti bi voleo kakvi smo mi srbi u pm, bolje cuti nemoj da mi dizes pritsakJa bih baš voleo da uvedu PIO
Nije samo kod vas svuda je tako,Rsparcavaju se gazdinstva svuda.Jedino ako im nezavuce ministarstvo pa uvede PIO kao uslov.Ja sam ostao bez 15 hektara zemlje ugovori istekli ljudi hoce subvenciju i zakup 200 evra ako ne oni ce da rade jer su usluge jeftine,ja reko samo izvolite radite.Pošto ovde kod nas gazdinstva otvaraju ljudi koji su zemlju dali u zakup radi dobijanja subvencija, ja bi kao i vi voleo da uslov bude PIO.
Ajd mi malo pojasni-da li si za ili protiv PIAti bi voleo kakvi smo mi srbi u pm, bolje cuti nemoj da mi dizes pritsak