Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima overen ugovor o zakupu.U slucaju kad se koriste subvencije od vlasnika zemlje pokojnika, samo da znate da je to krivicno delo i bilo bi dobro za vas da niko to ne otkuca! Inace...!!!
Gomila nicega. Ovde su iznete samo cifre i koliko za koji podsticvaj ide, a uslovi za podsticaje su i dalje nepoznati.
Tanjug | 24. 02. 2015
Ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković najavila je da će danas početi isplata premija i subvencija i to najpre premija za mleko.
Razlog kašnjenja u isplatama subvencija, kako je objasnila ministarka, jeste preseljenje Uprave za agrarna plaćanja iz Šapca u Beograd, a što je bio uslov za dobijanje sredstava iz fondova EU, kako bi se obezbedila bolja komunikacija i bolje funkcionisanje.
- U narednom periodu će se nastaviti normalna dinamika isplata subvencija. Kasnili smo zbog preseljenja Uprave za agrarna plaćanja iz Šapca u Beograd, jer sad nastupa nova faza u finansiranju poljoprivrednika i u narednom periodu će biti obezbeđena i sredstva iz fondova EU - navela je Bogosavljević Bošković precizirajući da će Srbija dobiti sredstva iz IPA fondova koja će usmeriti ka poljoprivrednicima.
Govoreći o pomoći u semenu i đubrivu za prolećnu setvu, a koja je obezbeđena iz sredstva EU, ministarka je napomenula da je juče započeta druga faza pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štete u poplavama, a da je u prethodnom periodu pomoć dobilo 10.000 gazdinstava.
Znaci Ja posto imam prijavljenih 25h 5 mi brisu ili ne daju subvencije?Nisu. Na 200 ha po najnovijem obećanju iz ministarstva
Naravno da su ograničene i to promjenom zakona koji je tako pompezno najavljivan od strane ministra Kneževića pre samo 3 godine, ali eto može im se.
Da li onda trebam upisivati nove parcele koje su od nedavno u mom vlasnistvu tj da li cu imati neke pogodnosti od drzave sem subvencija koje necu primati.Ili da ne bacam uzalud pare za listove nepokretnosti?Ne daju ti subvencije za tih 5 ha, ali ostaju upisana u gazdinstvo.