Beca
Član
Druže hvala, ma najavili su preseljenje iz Šapca u Beograd, bojim se ako pošaljem poštom da pismo ne poljubi zakatančena vrata, pa mi je sigurnije kod nas u trezor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj Bože da bude po tvom da dobijemo "ozbiljan keš" ali kako sam čuo pre par dana i danas proverio u naše min.polj. reče mi da se neće subvencionisati ni jedan zakup.
Ako pošalješ preporučenom poštom nemaš razloga za brigu.Druže hvala, ma najavili su preseljenje iz Šapca u Beograd, bojim se ako pošaljem poštom da pismo ne poljubi zakatančena vrata, pa mi je sigurnije kod nas u trezor.
Ako pošalješ preporučenom poštom nemaš razloga za brigu.
Znaci i ti si isto cuo za vlasnistvo kao i ja sto napisa na prosloj strani NA ZALOST.Cak ce i uslov za licitaciju drz.zemlje biti uslov zemlja u vlasnistvu pa proporcijalno( ili tabelarno) koliko imas zemlje toliko ces imati pravo da izlicitiras po novom zakonu o zemljistu.Spremajte fiskalne za veštak i gorivo, PIO neće biti uslov za dobijanje subvencija ali će zato biti samo zemlja u vlasništvu.
Tabelarno hahaha..........Znaci i ti si isto cuo za vlasnistvo kao i ja sto napisa na prosloj strani NA ZALOST.Cak ce i uslov za licitaciju drz.zemlje biti uslov zemlja u vlasnistvu pa proporcijalno( ili tabelarno) koliko imas zemlje toliko ces imati pravo da izlicitiras po novom zakonu o zemljistu.
Ima raznih struja i priča,neke promene su u toku,ali će na kraju ipak biti ona prvobitna varijanta,što sam još onomad pisao,ali čuće seIznosite neproverene informacije, da ne kazem nesto drugo.
Al bi bilo lepo kad bi bilo subvencija samo na vlastitu zemlju,a i drzavne da mozes uzeti proporcionalno.
- - - - - - - - - -
Peet bio bi red da se tretiraju kao zakup te njive.
Vidis da blage veze nema sa zivotomSta je tu dobro?
Peet bio bi red da se tretiraju kao zakup te njive.
Cini mi se da mi je jednom ranije ali nisam vise siguran bilo receno u trezoru da bas zbog toga sto i otac ima otvoreno gazdinstvo te njegove parcele koje su kod mene u gaz. moraju glasiti kao ustupanje na koriscenje a ne zakup!!! Nisam siguran, ako jos neko je upoznat sa tim neka napise!