Srdjan Žorž
Član
Da malo vratimo temu u kolosek. Sta sad mislite o subvenciji po proizvedenom kilogramu? Nebi se tafa gledalo ko koliko hektara radi vec bi svi bili zadovoljni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zorane sve se slazem sa tobom, jedino u zadnjoj recenici nisi bio do kraja iskren. Dovoljno ti je zato sto radis u drzavnoj firmi i imas dodatni prihod. Da nije toga i ti bi drugacije pricao jer bi morao vise zemlje da radis. Ovo smo vec sto puta polemisali, ali je stvarno bitna razlika.
Slazem se sa tobom. Nista nije obecano malim proizvodjacima osim ovoga sto sada imaju. Jedina teoretska mogucnost da bude bolje je to da ce ranije biti isplacene subvencije tj nece se cekati do kraja godine.Nije mi i dalje jasno kako neko moze da misli da ce dobiti vise za svojih 10 ha ako se povrsine ogranice na 20 ha za ostale ,
Ne brini zbog bikova rok za predavanje zahteva je 31.01....e kolege bio sam juce u veterinarsku stanicu nekim poslom kad ono ne radi baza za prenos vec par dana i to svuda.da nije to neka fora zbog bikova jer do 31 treba da se prijave pa ako ne rade baze nema nista od prenosa a ni od subvenciija
Da, to sam i mislio tj gledao sam ministarku i rekla je da nema subvencija za zakup drzavne zemlje.Ovde se bas svasta moze procitati. Subvencije se nece odnositi samo na drzavnu zemlju.
Kod nas vec moras ,ako koljes bika za kuci, da odneses u lokalnu klanicu i kosta te kolko sam cuo oko 100 evra,ne bi me cudilo da to donesu i za svinje.znaci vec je subvencionisanje klanicara je pocelo.Kakvo je vreme doslo,izgleda da ce morati davati subvencije klanicama da kolju svinje iz domace proizvodnje,ili nek skinu carine i na uvoz mesnih preradjevina,pa bar nek narod jede jeftinije,a ne da se bogati par pojedinaca i ekipa koja im omogucava sve to.