Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zakupodavci i ovako traze nekom pola nekom celu subvenciju,što se njih tiče odluka je na pravom mestu,još ako pio ne bude uslov biće im pun pogodak,samo se registruju ili ako su već registrovani na 0.5h dodaju resto zemlje i to je to...To bi bila jedna od vecih gluposti koju bi mogli da urade. Zemlja ce se izdavati na crno, a zakupodavac ce uzimati subvencije.
E u tri lepe. Danas sam isao da promenim uslove zakupa za sledecu godinu, a sad vidim da su klimave subvencije
Subvencije treba da dobije iskljucivi i samo onaj kome je poljoprivreda osnovno zanimanje i nema druge izvore primanja.Sve ove mahinacije do sada sto su bile lako se utvrde i eliminisu, tipa, davanje zemlje u zakup srodnicima, razvodi i sta znam vec.........
Samo treba uvesti obaveznu obradu zemlje i sankcije za neobrađeno i problem rešen.Pa ko ne misli da ga lupe po džepu ili će platiti da se uradi ili će dati u zakup po normalnim uslovima.Samo džabe se mi ovde koprcamo kada je u našoj zemlji poljoprivreda totalno gurnuta u zapećak i od nas će samo uzimati ( samo će izmišljati načine) a davati sve manje i manje.Taj Vujevic je tako serendao vec nekoliko puta, zajedno sa onim Sevarlicem. OK, ajde da ukinemo subvencije, ali svima, a ne ima al samo za svoju zemlju jer se stim sigurno nece umanjiti budzedski deficit jer ce svakako subvencije i dalje uzimati taxisti, doktori, advokati, direktori, babe, dede, studenti itd. Dok se jednom zaista ne formulise sta je to poljoprivrednik, i sta je to neophodno da ispunjava jedan poljoprivrednik, dotle ce biti mucki i prevara.
Ako kao vlasnik ne obradiš zemlju da snosiš posledice.O tome pričam-nigde nisam spominjao da ima neobrađene zemlje.Gde imaš neobrađene zemlje? Kod nas samo asfalt nije uzoran a i on je po negde načet.
Mislim da je ova opcija protivustavna. Niko tebe ne moze da natera i da ti govori sta ces da radis sa svojom zemljom.Samo treba uvesti obaveznu obradu zemlje i sankcije za neobrađeno i problem rešen.Pa ko ne misli da ga lupe po džepu ili će platiti da se uradi ili će dati u zakup po normalnim uslovima.