Da vidis sad kad krenu, do 14 u 8 i 15dogodine sirim satru 30 aprila pred trezor i cekam da se otvori posle prvog maja, kukali su da nema potrebe da se prave guzve i ja predao 15-tog oni sad stali na 13..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da vidis sad kad krenu, do 14 u 8 i 15dogodine sirim satru 30 aprila pred trezor i cekam da se otvori posle prvog maja, kukali su da nema potrebe da se prave guzve i ja predao 15-tog oni sad stali na 13..
Nemoj tako Pista, cenzurisace nam forum
Neide komplet cena goriva u budžet,samo PDV,akciza,takse razneNije mi jasno da Gospoda iz Ministarstva poljoprivrede i finansija nije do sada uvidelo, da sav novac za subvencije koji bi danas uplatili u roku od tri dana bi se vratile u budzet,samo kroz kupovinu goriva(za zetvu), da ne pominjem druge stvari.
Ono, tako je!Ovaj dvadeseti prosao, ko ce cekati sledeci dvadeseti.Neide komplet cena goriva u budžet,samo PDV,akciza,takse razne
I to tamo 15-20.u mesecu za prethodni mesec
neide mnogo samo 50% otprilike od cene litre goriva.Neide komplet cena goriva u budžet,samo PDV,akciza,takse razne
I to tamo 15-20.u mesecu za prethodni mesec
Biće para polako ali od nedelje možda.
Biće para polako ali od nedelje možda.
Predao danas za vestak. Kad god da stigne dobro ce doci, ali valjalo bi sto pre.
ljudi jedno pitanje....da li primaju u trezoru fakturu za vestacko djubre ili i dalje samo fiskalni racun?da li je doslo do izmene uredbe?