Subvencije poljoprivredi za 2014

I onda, od kad vaze racuni ? Jel od 15. aprila onda mozemo sipati gorivo za prolecne radove 2015. ?
Ja cu samo na NIS-u da sipam zbog patriotizma i podrske Rusiji. Ostale kompanije su sve strani placenici i domaci izdajnici i njihovo gorivo sigurno ne valja, a pogotovo evro dizel koji ce nam sve traktore pojesti iznutra. Najbolje je za nase traktore GU 01 koje jedino moze da se kupi na NIS-ovim pumpama.
Ja ga cekam, a VI ?
:osmeh:

A lukoil? :bravo::osmeh: :ppozdrav:

Ljudi jedno pitanje kakav vestak ima po 28din.i na koji nacin i gde to ima da se uzme posto ovih dana slabo pratim TV,a majka mi kaze da su nesto pricali o tome na TV-u?Ili ako ima negde na forumu u nekoj temi pa cu traziti tamo !

Ljudi jedno pitanje kakav vestak ima po 28din.i na koji nacin i gde to ima da se uzme posto ovih dana slabo pratim TV,a majka mi kaze da su nesto pricali o tome na TV-u?Ili ako ima negde na forumu u nekoj temi pa cu traziti tamo !
Ima kod Miskovica , Matijevica , Kostica .. mozda im bude ostalo 1-2 tone :haha:

Hahaha, čisto sumnjam da ce biti viska kod njih, kole ima ispostavu kod nas u selu, nedavno su mu počistili 4t vestaka u toku noci...

Obecavaju vestak po 28 a sad je KAN Pancevo kod mene 31 din a do skora je bio 28 din,a suboticki KANS je sad 28-29 din.u slobodnoj prodaji.

U susednom selu,na pumpi Knez petrola,ima gasnog ulja.Prodaju ga i daju (kako kazu) vazece racune. Tako da,ako je nekom potrebno ovo gorivo,raspitajte se u svojoj okolini na njihovim pumpama :ppozdrav:

Pozdrav,gazdinstvo se vode na moju babu koja je penzioner sa niskim primanjima (12 000 i neki dinar),i registrovala je gazdinstvo pre neki dan,da li moze da ocekuje subvencije i sta spada pod subvencijama za nju jer je penzioner?Hvala unapred

U susednom selu,na pumpi Knez petrola,ima gasnog ulja.Prodaju ga i daju (kako kazu) vazece racune. Tako da,ako je nekom potrebno ovo gorivo,raspitajte se u svojoj okolini na njihovim pumpama :ppozdrav:
Joj majko mojaaaa. Pa zakonski je zabranjeno prodavati gasno ulje osim registrovanim poloprivrednim gazdinstvima i za pokretanje brodova i vojnih mašina i to u određenim periodima godine. Znači ne možeš gasno ulje prodavati ako nije otpočelo subvencionisanje, to prvo a drugo osim Nis-a teško da će ga neko imati. PONAVLJAM HILJADITI PUT I VELIKIM SLOVIMA: TO ŠTO PRODAJU PRIVATNE PUMPE JE GASNO ULJ EL ILITI GASNO ULJE-LOŽ ULJE I ZA TO NEMOŽEŠ DOBITI POVRAĆAJ. Bez obzira što na pumpi tako kažu to je samo zamka za medvede i da oni povećaju prodaju. Gasno ulje koje podleže subvencijama NEĆE SE TČITI PRE 15. APRILA NITI SE SME TOČITI JER SU KAZNE PAPREEENEEEE......

Pozdrav,gazdinstvo se vode na moju babu koja je penzioner sa niskim primanjima (12 000 i neki dinar),i registrovala je gazdinstvo pre neki dan,da li moze da ocekuje subvencije i sta spada pod subvencijama za nju jer je penzioner?Hvala unapred
Dobija subvencije naravno. Moj matori je penzioner pa je gazdinstvo registrovano na njega i primamo subvencije.

Nešto ne razumem. Svi pričaju da se gorivo može točiti na svim pumpama ,međutim niko ne spominje da li možeš da biraš šta želiš da točiš ili je ostalo isto kao i prošle god. ?! Pošto ja nemam traktor na ED , da li mogu isti i uzeti ili ipak moram GU ?

sipao gorivo na nis-u dobio fiskalni i kada sam trazio od pumpadzije da mi pecatira fiskalni pravdao se nesme zapreceno mu od strane sefa tj direktiva iz nis-a ,tako da sam ja nis-om zavrsio sa sipanjem goriva za ovu godinu ima more pumpi koje rade ono sto se trazi od njih tj za svoje pare hocu normalnu uslugu .pozz svim kolegama :ppozdrav:

sipao gorivo na nis-u dobio fiskalni i kada sam trazio od pumpadzije da mi pecatira fiskalni pravdao se nesme zapreceno mu od strane sefa tj direktiva iz nis-a ,tako da sam ja nis-om zavrsio sa sipanjem goriva za ovu godinu ima more pumpi koje rade ono sto se trazi od njih tj za svoje pare hocu normalnu uslugu .pozz svim kolegama :ppozdrav:
I o ovome smo pričali. Na NIS-u ne smu da pečetiraju račune pre 15. Aprila što mene navodi na zaključak da će bez obzira šta ministar govorio ipak važiti računi od 15. Aprila i to ne sa svih pumpi . Jer ne verujem da bi NIS namerno išao u svoju štetu ovim ne overavanjem računa, ipak mislim da oni imaju neke informacije koje mi nemamo. Al videćemo...

Nazad
Vrh