Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

stvarno dobro kazu goran i oldtimer ovo vise nema skoro uopste veze sa subvencijama nego se samo prepiru mali i veliki poljeprivrednici i oni koji primaju subvencije i oni koji ne. umesto da se radi nesto pametno :D

Necu se registrovati sve dok bude ovakvih dusebriznika koji se brinu za mene i ostale ne registrovane.

Hvala svima

Janosh
Ako ti nemas registrovano gazdinstvo i ne dobijas subvencije od drzave, koje su nam po mom misljenju svima potrebne, i ne zelis da ih dobijas , sto uopste diskutujes u ovoj temi koja se zove Subvencije poljoprivredi za 2013.godinu.??

Dace bog pa necete dobiti nista da im doplatite a novce ne ocekujte iz budzeta jer je budzet prazan.

Dace bog pa necete dobiti nista da im doplatite a novce ne ocekujte iz budzeta jer je budzet prazan.
Ne bavi se Bog ovakvim glupostima,ipak mislim da ce gos. Knezevic u najskorije vreme predociti na javnom servisu.Salu na stranu ne koristim sunb pa mi ni u kom slucaju ne mogu iznenaditi.Danas sam u apoteci sreo jednog poznanika koji je imao veoma pisimisticko razmisljanje u vezi istih.Naime iz njegove price da se zakljuciti da on ne moze da zasnuje proizvodnju bez podsticaja drzave.Dolazim do zaklucka da nije se zezati, da je mnogima sub zaista potrebna.Ovima sto ne mogu bez sunb treba predociti da moraju svojim sredstvima ulaziti u proizvodnju.

Poslednja izmena:
Svinje predajem u klanicu bez problema, takodje i privatno,
naplacujem preko otvorenog racuna u banci.
Izvadim potvrdu u poreskom koja kosta 500 dinara za godinu dana, fotokopiram
u par primeraka i ako mi traze ja im dam na uvid.
Svinje spricane, sa biletima.
Ne vidim u cemu je problem.
Moze li se ici u wc ako se nije registrovano.

Da
Mogu ali ne radim tako.

Gore napisao sta treba, ako nisi registrovan.

Nazad
Vrh