markodjurdjevic
Član
Dzabe kad ovde ne mogu da prime na analizu, zovem od novembra i svaki put kazu donesi za mesec dana, kazu, pretrpani su.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ga uzimao ni do sada,a necu ni od sada.Sve sto mogu,radim svojim sredstvima.Miran sam a i miran mi je san.Tako da se ne uznemiravam previse zbog toga,ali ne mogu a da ne primetim da su ljude koji su uzimali poljoprivredne kredite,poprilicno oglobili kamatama.Mislim da je će veoma malo gazdinstava moći da konkuriše za kredit jer su dobrim delom zaduženi ...
Dug je najgori drug.Nisam ga uzimao ni do sada,a necu ni od sada.Sve sto mogu,radim svojim sredstvima.Miran sam a i miran mi je san.Tako da se ne uznemiravam previse zbog toga,ali ne mogu a da ne primetim da su ljude koji su uzimali poljoprivredne kredite,poprilicno oglobili kamatama.
Naravno.A i mi smo prepusteni sami sebi sto se tice trzista nasih proizvoda,tako da posto ne mogu da imam bar neku sigurnost ispred sebe po pitanju cena,onda se uopste ne upustam u kredite.Mislio sam ove godine da uradim prasiliste,ali cu ostaviti to za sledecu godinu.Godinu cu mozda kasniti za zidanjem ali necu dugovati nikome nista.Dug je najgori drug.
A jel se predaju neki papiri i koji i kome za ovih 6000 po hektaru?
Ja sam zvao pre neki dan kažu oko 10.02.2014 isplata naloga za mehanizaciju , videću pa javljam ako budu ispoštovali ,nije daleko 10-ti.