Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko je predmeta prošlo na konkursu ja čekam a nikako da stigne odgovor u pitanju je pneumatska četvororedna sejalica?исплaтa пoдстицaja инвeстициjaмa у примaрнoj пoљoприврeднoj прoизвoдњи
11.12.2013.
почела исплaтa субвeнциja пољопривредницима нa oснoву кoнкурсa зa кoришћeњe пoдстицaja зa пoдршку инвeстициjaмa у примaрну пoљoприврeдну прoизвoдњу у 2013. гoдини. преко управе за аграрна плаћања до сада су пољопривредницима исплаћени подстицаји за биљну производњу, као и део подстицаја у сточарству.три недеље након завршеног рока за подношење конкурсних пријава, управа за аграрна плаћања је убрзаном обрадом приспелих захтева, дала налоге за исплату од 78.785.924 динaрa управи за трезор, од чега је пољопривредницима део средстава већ исплаћен.на адресу управе за аграрна плаћања пристигло је преко 1700 конкурсних пријава које ће у најкраћем могућем року бити обрађене, а реализација одобрених захтева очекује се до краја годин
KO god da da te pare ja nepravim problem, samo da iskopam bunar i na konju sam imam njivu od skoro 1hektar a detelina je,izvlacim oko 400 bala godisnje, sa zalivanjem sigurno bih imao blizu 1000 spasssssTi Jugi jos verujes u Dedamraza, u ovom slucaju Vuckomraza.