Subvencija za mehanizaciju

@milan11 Ako ti ne prodjes nesto nije u redu sa konkursom. Pre mene su u pss njih petoro podneli zahtev do 11, nije bilo gužve.

Poslednja izmena:
E bas za pola sata, 500 ljudi je bilo toliko brzo ? Ili su imali dojavu ? 🤔
Čekaj. Kakvu dojavu? Dan ranije je svuda objavljeno da sutra počinje konkurs. Svi su mogli spremiti taj dan papire i overiti. I sutra kada je konkurs počeo. Mogli su da predaju u prvih par minuta, jer za popunjavanje treba bukvalno 2minuta. Drugar je predao 8.35h.... a njegov brat 8.43h razlika u broju zahteva je oko 550 brojeva....

Čekaj. Kakvu dojavu? Dan ranije je svuda objavljeno da sutra počinje konkurs. Svi su mogli spremiti taj dan papire i overiti. I sutra kada je konkurs počeo. Mogli su da predaju u prvih par minuta, jer za popunjavanje treba bukvalno 2minuta. Drugar je predao 8.35h.... a njegov brat 8.43h razlika u broju zahteva je oko 550 brojeva....
Pa cekaj zar ne piše u pravilniku da predračun ne sme da bude stariji od datuma objavljivanja konkursa?

@milan11 Ako ti ne prodjes nesto nije u redu sa konkursom. Pre mene su u pss njih petoro podneli zahtev do 11, nije bilo gužve.
Videcemo svasta se cuje, ako je 500 ljudi predalo za pola sata onda nesto stvarno nije u redu sa konkursom.. 😂
Objavljeno je dan ranije ali popodne, PSS vec nije radio u to vreme. Msm ne kazem da to nije tacno, mozda je do 9 sati vec zatvoren konkurs, videcemo.. Eto ja sam tu negde prelomna tacka 9:10 ako ne prodje onda nece proci 99% ljudi jer ne verujem da je vise od 1% podnelo u prvih sat vremena 😂

Pa cekaj zar ne piše u pravilniku da predračun ne sme da bude stariji od datuma objavljivanja konkursa?
8 dana stariji moze da bude, znaci ako si predao 25.4. moze od 17.4.

Aj sta zajebavate za po sata vremena i par hiljada dinara troska agenciji i pss zavrsite konkurs, veci problem je kad prodjes moras kupiti isplatii traktor pa tek onda traziti povrat para, u republici srpskoj 60 posto na belarus traktore odma na licu mesta

Ipak nije toliko loše stanje u poljoprivredi kad je tolika navala za 8000e za traktor od 30-35?
Nije navala nego prilika da se i nama sitnoj boraniji uidje prilika za nekom novom mašinom...iako znam da ce vise od pola biti namešteno ali barem ce mi duša biti mirna što sam pokušao.

Nego jel treba još nešto da se nosi u pss osim predračuna i potvrde?

Nazad
Vrh