Subvencija za mehanizaciju

Da li postoje neke sankcije u slucaju da se prodje na konkurs a odustanem
Nisam video nista u vezi toga u pravilniku ali moram priznati da nisam bas detaljno sve citao vec samo one delove koji su vezani za uslove konkursa. Kakve smo sve price culi izgleda niko od nas smrtnika nece proci 😂

Pre oko pola sata prica voditelj na RTS u vezi konkursa za traktore: "... medjutim za 2 sata prijava koliko hocete ?!" a ministar odgovara: "traktori su nesto sto uvek kod nas izaziva veliko interesovanje, medjutim ja nisam zadovoljan sa tom merom..."

Sve u svemu nit je postavljeno pitanje niti je dat odgovor 🤔

Da li se u rezultatima konkursa(republicki, pokrajinski), ono kad izidje lista ko je prosao, moze videti ko je konkurisao sam a ko preko agencije?

ovaj konkurs vazi i za ratare? Nisam razumeo bas minimalan iznos povrata je 300.000din? To znaci da oni meni moraju minimalno 300.000 da uplate povracaja ili da je minimalna ukupna vrednost masine preko 300.000 bez pdv-a?

Bas u pravo vreme izlazi ovaj konkurs bice lepe polovne mehanizacije za nas manje poljoprivrednike.Jos ako naidje neka gde ni farba nije uspela da izbledi.Ogromno trziste i mnogo saroliko.

Nazad
Vrh