talianu
Član
Biće premijer 99%,sve što je obečao kao ministar pašće u vodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze obnova predracuna ili ako hoces da peomenis za drugu masinu kako sam ga ja shvatioParacinac jel to znaci obnova predracuna za odredjenu masinu ili moze i neka nova da se doda ?
Da li je to na mlada gazdinstva 75% ili na racun 50% od lane?Da podelim impresije: Dobio sam resenje za podsticaje na investiciju u fizicku imovinu za nabavku polj. masina 2019...u pitanju je kukuruzni heder.Videcu kad ce novac da legne...
Racun 50% 2019.Da li je to na mlada gazdinstva 75% ili na racun 50% od lane?
lucijan koji je u pitanju adapter?proizvodjac?Da podelim impresije: Dobio sam resenje za podsticaje na investiciju u fizicku imovinu za nabavku polj. masina 2019...u pitanju je kukuruzni heder.Videcu kad ce novac da legne...
Zato pojedinci i posle roka kupuju prikolice....no limitSkaj iz limit. Nema više ograničenja.
Fantini-New Hollandlucijan koji je u pitanju adapter?proizvodjac?
Ti stvarno veruješ u to !?Jel dobio neko poziv za predracune ?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pa bre nemam pojma,zbog toga i pitam jel neko dobio pozivTi stvarno veruješ u to !?