Subvencija za mehanizaciju

Za mlade konkurs kod republike, dobio sam pare pre nego li je stiglo resenje . Znaci drzava je uplatila tada svoj deo 75% a ja ostatak na moj racun i prebacio na pare na racun prodavca. Ali to je bilo pre 3 god. Posle toga vise “ nisam bio mlad” . Inace to se desilo i kod pokraine jednom, pa su smanjili povracaj da bi veci broj ljudio dobio sredstva.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ako urade to sa 40% ispada sa PDV povraćaj tačno 1/3 od vrednosti mašine.Bolje da ostane kako je pa kom obojci kom opanci,ovako će veliki broj odustati.
Beš takvu pomoć mladima taman da ih odvrati od te rabote,bolje prođu stari u PDV-u i konkursu od 50%.
 
Kakav ugovor da se ide potpisati... jel to bilo ranijih godina? Meni je receno da dobijem pare na racun i rok da dokazem da sam postupio po konkursu nista vise...
 
Pre par godina dobio rešenje i pare na račun,3 meseca da se realizuje i poslao im papire koje su tražili.
Otpemnica,izvod iz banke da se prebacile pare,račun da je plaćeno,garantni list i još nešto ne sećam se tačno šta.
 
Bio je ovaj slepac na dnevniku 2 i 3, kaze tek su poceli sa obradom i da ocekuju prve rezultate u aprilu mesecu, i da ce svi dobiti ko ispunjava uslove po konkursu za mlade 75%
Tako da malo oladite sa ovim konkursom i ne palite se na svakakve budalastine kad neko napise a pokupio iz komsiluka iz razgovora ljudi koji se ne krecu dalje od svoje klupe.
 
Ajde kad smo kod subvencija evo danas stiglo iz UAP-a,sakrio sam broj predmetajel nije moj od prijatelja je a pogledajte koja je godina u pitanju.
predmet u obradi :haha:

Захтев послат сагласно Правилнику о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку нових машина, опреме и квалитетних приплодних грла за унапређење примарне пољопривредне производње, заведен у Управи за аграрна плаћања, број предмета: ***-**-******/2017-02, налази се у процесу административне обраде, након завршетка процеса административне обраде биће Вам достављено Решење на адресу пријављену у Регистру пољопривредних газдинстава.
 
Dok nije bilo racunarskih mreza, rada u cloudu i slicnih pomagala, uspevali da rucno sve urade ljudi. Sada obradjuju 3-4 (nek bude i 10) papira 3 godine. Za vreme koje im treba da nakucaju mail mogli su obraditi predmet coveku :riba:
 
Nije to da ne moze da se stigne nego je to planski tako.
Ja trazim anex ugovora vec drugu god se natezem sa predsednicom komisije za izdavanje drz.zemljista, uvalili mi 1ha gde ce se izgraditi trafo stanica za vetro park! Dave gde god mogu, a svoja potrazivanja azuriraju redovno!
 
Oće vi da shvatite da oni imaju para u budžetu od danas do sutra i zapušavaju se prioritetne rupe, samo da nedelju dana se neuplate akcize, poreze i kojekakve dažbine država kaput, nisu oni džabe ponovo podigli akcize na gorivo, pića, kafe... , država se prazni polako i radno sposobni odlaze iz zemlje a mi postali moderna zapadna kolonija i država penzionera i socijale.Izvinte za :off_topic:, načekaćemo se mi za ove konkurse kao i pre ali no.
 
Nije to da ne moze da se stigne nego je to planski tako.
Ja trazim anex ugovora vec drugu god se natezem sa predsednicom komisije za izdavanje drz.zemljista, uvalili mi 1ha gde ce se izgraditi trafo stanica za vetro park! Dave gde god mogu, a svoja potrazivanja azuriraju redovno!
Isti problem sa njom imam. Ona se vadi na opstinara, da imena ne naglasim, a on na nju!😠
Aj se udruzimo da platimo nekome da joj dovede u red kancelariju, pa ce mozda u znak zahvalnosti da nam uradi 😂😂😂 :off_topic:
 
Sale, svaka ti je na mestu Sale. Kad ih slušaš, kažu da je budžet u suficitu, para kao šodera, a u stvari se krpi iz nedelje u nedelju. Imaju oni dugova iz ranijih godine ali na ovaj način smišljeno rastežu. Kad ih na vlasti smene drugi, onda će se saznati prava dubioza. Posle će i ti početi da fabrikuju laži ... i tako redom.
 
Nazad
Vrh