Paracinac88
Član
Tebi druze verujem,samo sam cekao trenutak kad ces se oglasitiNi meni?![]()

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi druze verujem,samo sam cekao trenutak kad ces se oglasitiNi meni?![]()
Pre par godina dobio rešenje i pare na račun,3 meseca da se realizuje i poslao im papire koje su tražili.
Otpemnica,izvod iz banke da se prebacile pare,račun da je plaćeno,garantni list i još nešto ne sećam se tačno šta.
Isti problem sa njom imam. Ona se vadi na opstinara, da imena ne naglasim, a on na nju!Nije to da ne moze da se stigne nego je to planski tako.
Ja trazim anex ugovora vec drugu god se natezem sa predsednicom komisije za izdavanje drz.zemljista, uvalili mi 1ha gde ce se izgraditi trafo stanica za vetro park! Dave gde god mogu, a svoja potrazivanja azuriraju redovno!
Ko nam je kriv što mi ćutimo na ovakve stvari.Ja sam danas gledao emisiju SAT. Kažu ovako: Taksista bira auto od 13000€ ali uplaćuje 5000, a ostalih 8 država plaća auto kući i on uzima vozilo!
Seljak kupi traktor od 17000€ i moli boga da dobije 800 000din nekada... Baš sam se razočarao.