radashin
Član
Dajte link ka stranici Ministarstva poljoprivrede gde su okačeni ovi pravilnici, ja nikako ne mogu tamo da ih pronađem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neverovatno kako su nas prešli. Ovo je obmana svih gradjana Srbije. Pričali su kako će od sada pomagati mladim poljoprivrednicima ali nisu rekli da će subvencije za mehanizaciju ukinuti starijima od 40 godina, kojih ima mnoogo više. E ovo je van svake pameti. Veoma sam razočaran a planirao sam kupiti plug pošto je bilo priče kako će uvrstiti i plugove u podstcaje.
Treba na ovo nekako reagovati i upozoriti vladu na ovaj promašaj koji prave. Inače ja sam u septembru napunio 40 godina, šta da vam kažem.
Tablica za podsticaje kao i prošle godine ali samo za mlade do 40 god.
10 puta sam pročitao i nemogu da verujem svojim očima šta čitam i jeli to istina.
Evo i linka : http://uap.gov.rs/wp-content/uploads/2017/03/ПРАВИЛНИК-МЛАДИ.pdf?lang=lat
Stigao danas povracaj za atomizer i osnovni podsticaj za zemlju. I ocekivao sam pred izbore.
ZaJel sad ima za traktore ili nema
A kako za firme, ako je direktor, vlasnik stariji od 40 nema subvencijeNeverovatno kako su nas prešli. Ovo je obmana svih gradjana Srbije. Pričali su kako će od sada pomagati mladim poljoprivrednicima ali nisu rekli da će subvencije za mehanizaciju ukinuti starijima od 40 godina, kojih ima mnoogo više. E ovo je van svake pameti. Veoma sam razočaran a planirao sam kupiti plug pošto je bilo priče kako će uvrstiti i plugove u podstcaje.
Treba na ovo nekako reagovati i upozoriti vladu na ovaj promašaj koji prave. Inače ja sam u septembru napunio 40 godina, šta da vam kažem.
Tablica za podsticaje kao i prošle godine ali samo za mlade do 40 god.
10 puta sam pročitao i nemogu da verujem svojim očima šta čitam i jeli to istina.
Evo i linka : http://uap.gov.rs/wp-content/uploads/2017/03/ПРАВИЛНИК-МЛАДИ.pdf?lang=lat
Ne znam samo koji je taj "povrtarski traktor"
Antonio Carraro i Toma Zdravković