ivan-sakule
Član
diselasu Znaci oni koji rade svoju zemlju bez drzavne u zakup ne treba da kupiju mehanizaciju ili treba da kupuju neka groblja polovna samo da bi radili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je izašla Uredba?Izašli su samo planovi i predlozi za usvajanje do sada,Uredbe sa uslovima konkursa još nisu objavljene koliko ja znam.
Meni su isto tražili naknadno da se dostavi potvrda da su izmirene PIO obaveze za povrat za prskalicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni su isto tražili naknadno da se dostavi potvrda da su izmirene PIO obaveze za povrat za prskalicu.
Za 2016 godinu PIO nije bio uslov. Sin je dobio povracaj, a nije u PIo.Meni su isto tražili naknadno da se dostavi potvrda da su izmirene PIO obaveze za povrat za prskalicu.
Tacno od slova do slova.PIO kao osnov plaćanja je uslov,i svako je bio u obavezi da pošalje potvrdu o trenutnom stanju PIO i poreza,sve na jednom papiru.To je jasno pisalo u pravilniku.Stim da je porez morao biti izmiren a PIO ne. Nikakva to nije dopuna, jednostavno ko nije poslao potvrdu naknadno su mu javili da je dostavi.
PIO kao osnov plaćanja je uslov,i svako je bio u obavezi da pošalje potvrdu o trenutnom stanju PIO i poreza,sve na jednom papiru.To je jasno pisalo u pravilniku.Stim da je porez morao biti izmiren a PIO ne. Nikakva to nije dopuna, jednostavno ko nije poslao potvrdu naknadno su mu javili da je dostavi.
Za 2016 godinu PIO nije bio uslov. Sin je dobio povracaj, a nije u PIo.
PIO u 2016. NIJE bio uslov.