Lala iz Banata
Član
A kakve to veze ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod mene ti je poljakinja 109000,oo din selo golobok smed.palanka. vidi sliku na temi izložbe,vašari...Farmer Bob je napisao(la):Hvala na savetima,ali,neeee.....u pitanju je mozda kupovina rotacione kosacice,a kredit sto imam je obican kratkorocni koji treba da vratim u avgustu.Neznam jel sam dobro razumeo g-dju Coric Slavicu,"Ninkov-agrar",kaze da je kod nje "poljakinja" 1250 evra i moze da se ostvari povracaj.
Jel istina da su kod Corica te poljakinje 1600 evra?Lala iz Banata je napisao(la):Sad kad sam kupovao traktor, video sam kod Corica brdo tih poljskih rotacionih.
To niko nezna.Sredila je kucu,jednu u Basaidu,samo tako,mada je kuca stari tip.Firma je u Zrenjaninu,kao sto znate,Krsta joj placa zakup za zemlju koju on obradjuje(njen deo),ma koce ih znati......Zoran0230 je napisao(la):Ne znam da li je sa njim ali sada ima firmu u Zrenjaninu
Hm.... mozda?Lala iz Banata je napisao(la):Sta su se raskantali?
i ja kada sam naručio sejalicu stigla kući a potpisao sam posle 3 dana u banci!!diklofen je napisao(la):Pa ja sam sa Slavicom poslovao letos oko kupovine nove Agrije i mogu vam reći da je I liga.Sejalicu sam dobio na kućnu adresu a njoj su pare od banke legle posle toga dva dana.Ona je sredila sve od papirologije oko banke(kredita) i povraćaja od države.Ima šlifa za taj posao i nije napadna što je u mom slučaju veoma bitno.