Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DA ima povraćaj za Voćare,povrtare,cvećare i pečurkare!Da li je istina da ima povracaja 40% na prskalice za povrtare, tj one koji imaju registrovan bar 1 hektar povrca? Cuo sam na sajmu od prodavca prskalica, kaze da mu je neki covek pokazao odstampanu uredbu.
DA ima povraćaj za Voćare,povrtare,cvećare i pečurkare!
Ovde se informiši šta ti je potrebno i kupi.
http://www.mpt.gov.rs/postavljen/126/4827012.0062.35-1.pdf
Za kredit ministarstva sa 6% kamate dokumentacija se moze prikupiti za 1 dan, s tim sto traze i Uverenje iz RUJP da ne dugujete porez. To uverenje se ceka po 15 dana (radnih) tako da ko misli da uzima taj kredit bolje da odmah trazi uverenje. kredit ide na vrednost opreme bez PDV-a, placa se direktno prodavcu na racun.
Meni su isto to rekli za prskalice za povrtare i vocare. Takodje su mi rekli da smo mi, ratari dobili 12.500 din po ha i kredite sa 6% i da vise nista necemo dobijati narednih godina i da ce sada forsirati povrtare, vocare i stocare sto i ima neke logike.
Kanda cemo dogodine svi da prijavljujemo i po koje jutro kupusa i paprike u setvenim planovima!
Ruku na srce da budemo posteni pored svega ja sam zadovljan sa 12,500po ha i kredit od 6%,(dinarski)sto je jako bitno ja sam papre za kredit resio do podne ,potvrda o reg gazd,poresko resenje,lk,izvod setvene strukture profaktura za masinu koju kupujete niko mi nije trazio da je porez ili pio izmiren.Mada sam ja malo i stocar,tako da ce i tu nesto da kane