Subvencija za mehanizaciju

I sta bi na kraju za subvencije..Jel nekome predmet 'u radu' vezano za ratarstvo.. hvalaa :ppozdrav:

Dobar je MBV. Jest da se nekad ceka malo duze, ali zaista mislim da nije do njih. Jednostavno turci ne stizu.
Probajte naruciti neki brendiran traktor koji nije na stanju pa onda pitajte koliko se ceka, a pogoto sad. Svuda skripi i onaj ko nece da ceka mora da kupi masinu koja je na stanju.
Meni za dve prikolice nisu uzeli ni dinara za prevoz, isto i za rasipac, zitnu sejalicu, gruber i dodatni valjak za gruber.

Dobar je MBV. Jest da se nekad ceka malo duze, ali zaista mislim da nije do njih. Jednostavno turci ne stizu.
Probajte naruciti neki brendiran traktor koji nije na stanju pa onda pitajte koliko se ceka, a pogoto sad. Svuda skripi i onaj ko nece da ceka mora da kupi masinu koja je na stanju.
Meni za dve prikolice nisu uzeli ni dinara za prevoz, isto i za rasipac, zitnu sejalicu, gruber i dodatni valjak za gruber.
Moj arion je bio poručen 31.10.2022. Imam poručbenicu ištampanu... stigao je 27.3.2024....

Inače baderljica vas pozdravlja i kaže da prenesem da su mu uplatili subvencije za prikolice...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Meni je DF 2022 godine isporučen sa deset dana zakašnjenja, sobzirom da je bila Korona smatram kao da je bilo u roku.

Nazad
Vrh