alen1972
Član
Zna li neko ima li povracaj na motalicu za bale, ne znam gde se kategorise i ima li uopste povracaj na njih?
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kad sam kupovao od nih sejalicu za kukuruz dogovor je bio do kraja februara a dobio sam je posle setve krajem maja mesecaErdogan im ne šalje, to je problem.Kad stigne pravim slavlje i zovem popa da je okadi.
Meni stiže isto prikolica u ponedeljak,javljam ti kad stigne kamion da se spremiš jer kod mene prvo dolazi, i meni naplaćuju prevoz, a prošli put nisuDogovor je bio 25 do maks 45 dana za isporuku ali se malo odužilo.Juče su me zvali a danas potvrdili da stiže u ponedeljak.Da obezbedim viljuškar za istovar i 6.000 dindži za prevoz.Taman da platim jaknu i majicu.
Vratim im majcu,a prevoz nek bude free.Dogovor je bio 25 do maks 45 dana za isporuku ali se malo odužilo.Juče su me zvali a danas potvrdili da stiže u ponedeljak.Da obezbedim viljuškar za istovar i 6.000 dindži za prevoz.Taman da platim jaknu i majicu.
Znači utorak bujrum za aldumaš?Dogovor je bio 25 do maks 45 dana za isporuku ali se malo odužilo.Juče su me zvali a danas potvrdili da stiže u ponedeljak.Da obezbedim viljuškar za istovar i 6.000 dindži za prevoz.Taman da platim jaknu i majicu.