Subvencija za mehanizaciju

Tako je kako je, neće niko od nas propasti za nekoliko hiljada dinara.Ne bi me manje koštalo i da sam idem po nju.Lako ćemo za aldumaš, da ja nju prvo ugledam u dvorištu. 🤣

Radi se o fer odnosu. Još pogotovo ako je ta trošak došao iz vedra neba.

Kod nas druga situacija, jer je manja država i razdalje su manje.
Sem betonaže je svud cena na dvorištu kupca.
Isto za Hrvatsku, srećom nije se još pojavio kupac sa Lastova...

Tine nije ovde čak ni kilometraža velika, a ni bitna. Ovde su ohohoj probili rok, bez obzira ko je krivac. A uzeli sav novac za mašinu. I sigurno nisu išli bez provizije, koja je sigurno nekopiko procenata cene koštanja mašine. I onda zezaš za 50 evra. A verujem da kada bi ih kupac napušio preko društvenih mreža, ili ovog foruma, da bi ga pozvali da se ubedjuju da skine objavu, ili šta već.

Ko je taj prodavac mehanizacije? Agrofour za polutesku drljacu mi nista nije naplatio. Almex za plug mi je dao cenu na utovareno Backa Topola, Consum isto doterao. Tupanjac doterao.

Izuzetno neozbiljna firma.
Pre dva meseca poručim glavčinu markera za sejalicu, pošaljem sliku starog, kaže imamo ali metalni. Rekoh jel sa 6 rupa, kaže jeste. Dajte podatke za slanje i šaljemo brzom poštom. Dani prolaze, i prolaze, ne stiže.
Posle dve nedelje ja nazovem, rekoh šta se dešava sa mojom pošiljkom, kaže a jel vi hoćete to da vam pošaljemo???
Rekoh jesam li ja vama dao podatke, adresu da pošaljete?
Pa da, ali mi nemamo tu sa 6 rupa. Ova je sa tri rupe 😡
I pošalju mi sliku, kad ono glavčina diska.
Pa jesam li ja vama lepo poslao sliku, i vi kažete imate...
Strašno..

A da ne pričam kakve je probleme drugar imao sa njima oko reklamacije sejalice.

A to kad toliko probiješ rok isporuke, to ne da ne smes ni da pomenes cenu prevoza, nego treba po vozaču da pošalješ prsluk, radne pantalone, kalendar, rokovnik i olovku, uz veliko izvinjenje!

Ako isporuče tanjiraču do nove godine biće dobro a obećali kraj septembra. Tako nas zezali sa sejalicom i na kraju nisu ni rešili problem ali su obećali komplet od 6 ploča za soju jer smo samo rešili, ali eto i to su zaboravili.

Ja sam MBV zvao pet puta da pitam posto je V ring valjak za tanjiracu ,i sve kao javiće i na kraju ništa....
Kupio sam gaspardo gruber u Trading tim i doneli mi na kućnu adresu besplatno plus puštanje u rad plus odelo i majica
A u Best Co sam kupio prskalicu ,dao 20000e plus sam platio prevoz,puštanje u rad nisam hteo a i to se naplacivalo, nema od poklona ništa...veoma bezobrazna firma...

U mom slučaju sa MBV baš nisam imao problem sve je išlo nekako glatko 10 mašina sam uzeo od njih.
Od poklona sam samo kad sam kupio pneumatsku dobio jaknu.Prevoz je nekad bio džabe nekad naplata nekad idem ja po mašinu.
Uplatio sam prikolicu u septembru prošle g ,bila je na stanju al sam je ostavio tamo do marta aprila ,tad su donosili u selo nešto pa doneli i nju.

Fer i korektno je reći da je rok isporuke između 3 i 6 meseci pa ko hoće da čeka čekaće a ne da kažu rok isporuke je 25-45 dana.Samo je u tome problem.

Ja sam uglavnom sve masine kupio u Agrokompleksu Sremska Mitrovica nisam nikad platio transport, bilo je i isporuke na vreme i cekanja i cimanja, jbg gejaci stisnuti posle ne znam koliko pazara samo majica i to mala al imam razumevanja takva im genetika.

Ja sam sve sa acom dogovarao
4 prikolice
Sejalice za zito kukuruz
rasipac prskalica
Bager, cisterna za osoku
bem ga ako se jos nesto setim

Čekao bi jer sam hteo isključivo Ilgi.Pitaj Vladu, nisam ih zvao možda 4 puta za svo ovo vreme.Jednostavno sam postao svestan toga da moram čekati više meseci u odnosu na obećani rok isporuke pa nisam želeo da ih zivkam i svađam se bez preke potrebe.
Nisu prevaranti daleko od toga, samo su ti rokovi isporuke tema za razmatranje.

Nazad
Vrh