Subvencija za mehanizaciju

Bio postar, doneo novce.
Bas ce postaru da daju lovu da nosi..tako kod mene u komsiluku postar doneo kreditnu karticu iz banke sa kodom i ostavio ljudima na sto i otisao..posle se ispostavilo da uopste nije bilo za tog coveka vec za drugog q njegov sin video nq stolu karticu otisao covek i podizao pare a ustvari kartica je bila od mog druga i njemu na telefon stizalo kako ovaj skidao pare i posle bila svadja izbio dzumbus isto ime prezime ali ulica nikako razlicita pa mu ovaj posle vracao to na ruke bio..daklem postaru nikako pare

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Evo gde su naši novci, između ostalog

Vidite da gastosi jurnuli da prodju pre ponedeljka granicu da ne bi placali test oo zivote..bas gledam na AMSS granicne prelaze u petak kolona na Horgosu ludilo..

Ovaj se drug prvi put javlja nesto u vezi konkursa i to da dobio vec,tera salu covek

Opet se ti cackas kod Paracinca,obrni okreni ti se uhvatis za mene...bitno ti da dobijes a ostali ne moraju i bices zadovoljan,tad ces se valjda okaniti mene..milion ljudi pise svoje misljenje o ovome ti bas za mene ali dobro zato sluzi ovaj forum da se razmenjuju misljenja a i za one koji bi da me uhvate....

Nazad
Vrh