Subvencija za mehanizaciju

Jos 2 drugara su zvani prethodnih par dana-nedelja i pitani da li ostaju pri izjavi da ce kupiti za sta su konkurisali.

Danas su me zvali da dostavim dopunu , u pitanju su potvrde o porezu. Postoji opcija da oni sami pribave potvrde ali su odmah rekli da će to potrajati.

Ima da osedim dok jave barem dal nesto uplatili nekome ili ovo samo navlakusa teskaza mlade 75%

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

I da ne bude realizacija brza bar da su poslali resenja pa znati gde si. Prosao ili ne, a ne ovako drze nas u neizvesnosti vec toliko meseca. Lud neki sistem rada!

Danas bio u trezoru i u poreskoj kod nas nema zive duse,a zahtev uzmes popunis platis onda slikas i saljes im na mail nece ni da preuzimaju ovako tesko da pruzi ruku na salter. pa to i ja kazem neka kazu nesto da znam dal da kupujem nesto ili da cekam

Danas zvali iz uprave vezano za dopun predmeta, ako treba novi predračuni i zagubili republičko poresko uverenje...
Reč je o čuvenom konkursu za mlade...

Hoce li biti jos neki konkurs za mehanizaciju ove godine?

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

Bice druze kad izvadimo i svog novcanika i pazarimo neku prikljucnu masinu od ovih nema nista

Kad ste predavali vi ovaj za mlade 75% kad vas zivkaju uveliko. Mene još niko ništa ne obaveštava, tanjirača mi treba prodao moju još prošle godine čekam sam al već prišle vile očima ... ne znam šta da radim i dokle da čekam ::samo bes::

Mene su zvali ovi gde sam porucio masine i pitali me dal nisam odustao...kazu mi posle da su podelili u tri grupe za subvencije i da tek krenuli pa ide sporo..sad nemam pojma videcemo na kraju

Uplaceno za prskalicu i kembridz. Konkurs iz juna sa 50% povracaja.
Kad vidim kako vas cimaju i odugovlace, drago mi je sto nisam zbog "starosti" gazdistva ispunjavao uslov za konkurs.
Nekako mi ovo sa racunom laksa varijanata, svakako bih kupio masine i da nema povracaja.

Nazad
Vrh