Paracinac88
Član
Fino,fino
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al sada extraprihoduje novce claas umesto umorne GertudeProšlo me je to vreme sponzorušica.Za 7-8 godina mogu biti deda koliko su mi velika deca a Claas i ostalo gvožđe je stiglo zbog potrebe, nije zbog toga što su nas žuljali novci.![]()
Vlasnici hladnjaca (cak i onih koji trguju 1-2 kamiona nedeljno) imaju vozni park kakav nemaju svi paori zajedno u mom selu. Vlasnici silosa prvo sto kupe je Audi/Bmw/Merc SUV ispod cekica. Trgovci mehanizacijom ne znaju odgovoriti 80% pitanja u vezi specifikacije masine, ali zato dodju sa novom Skodom Superb, VW Passat ili ako je sirotinjska firma Dacia Duster ne starija od 2-3g.Kako koje subvencije tako i cena mehanizacije skace.
Komercijalisti mehabizacije imaju skuplji vozni park nego domacini .
Nisam,a hteo sam bio i odustao..vecina kaze da ne valja sad nemam pojma dobro je kad kupujes masine pa vratis pdvAko nisi ušao onda te manje prca nego mene.
Mogao si ici na medjuredno kosenje u vocarstvo, bilo bi ti jednostavnije da si upisao 20-30 ar u trezoru nekih vockica.Mene odbili za rotacionu kosacicu sad na ovaj konkurs u junu. Pise da nemam registrovanu zgradu za smestaj svinja, ovaca i koza.