Subvencija za mehanizaciju

Kabina dodatna oprema lol ...i kompresor 1000 eura xd,smesno.Bez tih 3k eura beskoristan traktor,taman hteo reci kako je svega par hiljada eura skuplja od rusa 80ks ,ali je malo vise od toga ipak.
I zar nisu subvencije do 80ks traktora?

Mahindra nije menjala cene ,ali mahindra 7030 65 ks bez kabine kompresora klime itd 20 hiljada eura a Armu od 74 ks sa kabinom klimom ,kompresorom vazdusnom instalacijom ,hodrotoplingom ,euro kacenje ,donja i gornja poteznica 21600 kad uporedim ispada mahindra skup traktor

Nije reč o ceni nego o subvenciju, na jd dobiješ pištolj s ne subvenciju.
Mahindra od 52 ks je 14700 sa kabinom a ne 18300.
Kad dodaš 50 posto manje i možda pdv nije akup
Model 6050 je 18300 kad dodas kabinu i kompresor. Bez toga je 15300 sve sa pdv su cene.
Da su im cene one pocetne sa kompresorom, kabinom i poteznicama onda u redu. Ovako je skupo. Ja sam uz Armu dobio sve navedeno + pun dzak kojecega. Spojnice za prikolicu, kline itd

Poslednja izmena:
Sramota je da u dansnje vreme uopste i ima u ponudi traktor bez kabine i klima uredjaja. Zakonom bi trebalo zabraniti prodaju traktora koji nemaju kabinu.
Kabina kao dodatna oprema?
Pa ko je ovde lud?

Do pre 20-tak dana 6050 bila je 16 i nesto hiljada sa kabinom, znam sigurno gledam je celu jesen, cekao sam subvencije ali sam mislio da ce stvarno biti 50% ovako ispada 30% jbg, ne mogu da dam 539 SA KABINOM u besprekornom stanju za njihovu samo kabinu i kompresor...

Kabina je bez klime ali ima grejanje i čini mi se da je turska (ovo treba proveriti, nisam siguran). Nisu znali da mi kažu da li je pregrađen prostor od motora u delu oko volana, a bilo je užasno hladno za neko detaljno zagledanje. Ko zna gde je ova firma, zna i kakva je onde vetrometina. Otići su možda neki dan opet da pogledam detaljnije. Imaju još jedan 6050 na placu.
Ono što sam tako na brzinu video nije baš da sam oduševljen kvalitetom završne izrade. Npr farovi očigledno nepodešeni. Jedan bije u nebo iako je kratko svetlo upaljeno.

Jedno pitanje ljudi da li neko zna da li ima povrat novca na prednje utovarne kasike za traktor ?

Evo ljudi nikako da vam se javim da sam dobio resenje i novac za plug koji sam kupio pre tri godine.Inace resenje i novac sam dobio pocetkom decembra..Taman sam bio digao ruke od toga kad oni se setili posle 3 god.

Послато са ZTE BLADE A0622 помоћу Тапатока

Ma,dobro doslo.Hvala.Nego,da li zna neko hoce li biti nekih konkurza i ove godine za prikljucne masine?Planiram neku vecu prskalicu od 800-1000l.

Послато са ZTE BLADE A0622 помоћу Тапатока

Sad ce valjda za nove traktore biti tako pricaju

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja sam uzeo prosle godine nov traktor i to mi ministarstvo odobrilo da oni banci plate kamatu tako da je meni 0% kamata na 5 god kredit u NLB banci

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh