Kod nas u opštini za učešće na konkursu mladih poljoprivrednika izvodi se dobijaju besplatno.Tačnije za podnosioca zahteva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kom konkursu? Svaki je konkurs za sebe. Odakle ti ta informacija?Gazdinstvo koje je konkurisalo za prikljucnu mehanizaciju nece imati pravo da konkurise za traktor.
Ne, nego ce je nositi na ledja i prikljuciti ispod kicmeGazdinstvo koje je konkurisalo za prikljucnu mehanizaciju nece imati pravo da konkurise za traktor.
Mlada sa povracajem od 75 procenata...Na kom konkursu? Svaki je konkurs za sebe. Odakle ti ta informacija?
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Meni jos ni resenje ni lova... Zovem kazu u obradi samUplacena lova, povracaj 50% iznosa za prikljucnu meh. plug je u pitanju. Konkurs iz ove godine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad si ti predao papire? Lord je predao 1 jula a ja 30 jula ali ni meni jos nije stiglo resenjeMeni jos ni resenje ni lova... Zovem kazu u obradi sam![]()