Rale 83
Prijatelj Foruma
Danas bio u Pozarevac , guzva katastrofa , Ne primaju racun-otpremnice na koje je nacin placanja koperacija ili virmanom moze samo koperacija ili samo virmanom ili cek ili kes , al posle 4 vracanja sam zavrsio nekako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja sam uplatio 4.05 jer nisam mogao ranije-pa trebalo bi da priznaju,jer šta ako recimo neko ima smrtni slučaj,zaglavi bolnice itd itd...ima više ljudi koji nisu stigli do 30.4 da izmire obavezu ali šta ako su mogli da produže obnovu isto tako mogu i uplatu za pio,zašto je uprava za agrarna plaćanja u šapcu i otvorena ako ne da pomogne poljoprivrednicima a ne da im još odmaže.jedan dopis ministra i stvar rešena.treba ljudima pomoći jer svi su uplatili samo što nisu u roku,a što inače nisu obavestili ljude jer mnogi nisu ni znali a mnogi nisu ni mogli iz raznoraznih stvari.ako to ne priznaju,to će im biti jedan veliki minus i samo ministarstvo će biti neozbiljno-znači neradi u interesu poštenih i radnih poljoprivrednika.ja lično od prvog dana uplaćujem pio od kada su gazdinstva otvorena i nevidim razlog zašto bi me sada kao i druge ljude odbacili.to bi onda bio stvarno bezobrazlukDolovac je napisao(la):veruj da nije jedini ja sad pokusavam da saznam dal ima sanse za produzenje! Molim ljude sa ovim problemom da se masovno jave...mica967 je napisao(la):Ikolega mi se jutros javio ima isti problem nije uplatio PIO do 30 aprila, dali ima svrhe da uplati ovih dana da bi imao pravo na sumbvencije
sjasim sa traktora i odem na posao inace deda(na koga je gazdinstvo) nezalazi na ovaj forum,jednostavno nisam bacio oko na ovo...šandor je napisao(la):Ljudi tu smo na forumu da se družimo i da razmenimo iskustva !!!!!!!!! Kako niste uplatili . O ovome pričamo već mesec dana !!!!!! Vi samo pročitate šta pišemo i posle pet minuta zaboravite
Post je spojen: [time]1272992550[/time]_________________________________________________
Inače sad sam stigao kuči predao papire za subvenciju i za refakciju
Ja se nadam da ce da nam izadju u susret inace sve drugo bi bilo sramno...miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):i ja sam uplatio 4.05 jer nisam mogao ranije-pa trebalo bi da priznaju,jer šta ako recimo neko ima smrtni slučaj,zaglavi bolnice itd itd...ima više ljudi koji nisu stigli do 30.4 da izmire obavezu ali šta ako su mogli da produže obnovu isto tako mogu i uplatu za pio,zašto je uprava za agrarna plaćanja u šapcu i otvorena ako ne da pomogne poljoprivrednicima a ne da im još odmaže.jedan dopis ministra i stvar rešena.treba ljudima pomoći jer svi su uplatili samo što nisu u roku,a što inače nisu obavestili ljude jer mnogi nisu ni znali a mnogi nisu ni mogli iz raznoraznih stvari.ako to ne priznaju,to će im biti jedan veliki minus i samo ministarstvo će biti neozbiljno-znači neradi u interesu poštenih i radnih poljoprivrednika.ja lično od prvog dana uplaćujem pio od kada su gazdinstva otvorena i nevidim razlog zašto bi me sada kao i druge ljude odbacili.to bi onda bio stvarno bezobrazlukDolovac je napisao(la):veruj da nije jedini ja sad pokusavam da saznam dal ima sanse za produzenje! Molim ljude sa ovim problemom da se masovno jave...mica967 je napisao(la):Ikolega mi se jutros javio ima isti problem nije uplatio PIO do 30 aprila, dali ima svrhe da uplati ovih dana da bi imao pravo na sumbvencije
Ovo je sa sajta ministarstva poljoprivrede.dragansavin je napisao(la):dal se zna kad ce biti para?