mcbaycow
Član
Ja bih najvise voleo da svi dobiju a najvise oni mali. Ali drzava nece da daje socijalu nekome, nego hoce da podstakne one malo vece koji mogu da joj donesu vise para od izvoza. E to je poenta drzave i podsticaja....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko moji roditelji. Imam utisk da ste vi nekako najsrecnija generacija u ovoj nasoj zemlji. Za II svetski ste bili mali. Ziveli siromasni dok ste postali mladi, i onda kad je trebalo zemlja je krenula da se razvija. Malo vas stisle 90-te, ali ste mimoisli rat. Sad dodje kapitalizam, uzeli otpremnine i otisli u penzije. Eee, a mi.Kao prvo, ja imam 65 god. i sasvim dovoljno za jedan vrlo pristojan zivot,
Pa jes vala, to mi je baka pricala za rat, al je imala i stariju decu, pa sam izmesao. No, ako uzmemo u obzir cuvenu '48, tad je bilo ratno stanje. isli i partizani po selima, otimali stoku i zitarice, pa bilo zaostalih ravnogoraca i njih vitlali, itd. Sto bi reko umetnik, samo su mrtvi videli kraj rata.Ja mislim da nisu jos bili rodjeni za vreme II svetskog rata!!!
Na zalost upravu si zbog toga su i doveli onog seikaJa bih najvise voleo da svi dobiju a najvise oni mali. Ali drzava nece da daje socijalu nekome, nego hoce da podstakne one malo vece koji mogu da joj donesu vise para od izvoza. E to je poenta drzave i podsticaja....
Aj da ne vrtimo pricu bez potrebe jer nema smisla. Ali voleo bih da mi kazes licno kako bi ti bilo da ti daju nekih 500 evra za ha i plus za svaku kravu oko 500 evra? Nemoj mi reci da ti to ne treba nego dali bi unapredio u poslu ili ne?Dali mislis da bih oni poslovali sa gubitkom bez subvencije?
cisto sumnjam
Ako zaista zelis subvencije kao sto su na zapadu, moraces da ubuduce obrađujes njihovu zemlju, ovo je SrbijaJa mislim da nisu jos bili rodjeni za vreme II svetskog rata!!!
@Janosh opet zaboravljas na visinu subvencija na zapadu!!!
U potpunosti se slazemPa svi zaboravljaju da je pre dvadesetak godina bio maksmum 10 hektara pa se zivelo .Pa neka i sada bude neki maksimum 100ili 150 hektara nije bitno, ja do tih cifara neverujem da cu ikad doci,ali da treba napraviti maksimum treba.
@Danijel Ako i dalje tako razmisljas i dalje ce ovo biti ta Srbija koja je zadnja u Evropi i nikad nece isplivati!
Srbija, za razliku od zapada, za isplatu i ovakvih subvencija koje dobijamo, mora da se zaduzi u inostranstvu a dokle ce moci da se zaduzuje to cemo da vidimo.Verovatno dok nebankrotira na uskrb mocnika
Sto, jel doso nemac ponovo? Bez njih je uvek ladovina.Kod nas ratno stanje je i danas!!!