Ja predao u junu još,pa ništa,kažu da će do 15.12.sve biti isplaćeno,znači 14.-15.12.možemo očekivati
ma moze i 16.12. samo neka daju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja predao u junu još,pa ništa,kažu da će do 15.12.sve biti isplaćeno,znači 14.-15.12.možemo očekivati
To su ti verovatno odbili onaj avans iz maja .
Ja idem sutra da vidim ,posto mi rok istice za dva danaOvo mi je posebno zapelo za oko:
"Банка одобрава право на репрограм у складу са својом
пословном политиком на начин прописан регулативом Народне банке Србије,
а на основу процене засноване на угрожености пословања корисника кредита."
Jel bio neko danas u banci? Oce biti sta od toga dugo ocekivanog reprograma?
Ovo mi je posebno zapelo za oko:
"Банка одобрава право на репрограм у складу са својом
пословном политиком на начин прописан регулативом Народне банке Србије,
а на основу процене засноване на угрожености пословања корисника кредита."
Jel bio neko danas u banci? Oce biti sta od toga dugo ocekivanog reprograma?
To nije istina,taj račun koji je u blokadi,nema veze sa svim ovim,ide to sve nekim svojim tokom
Danas sam zvao Komercijalnu banku, kazu uredba izasla, ali banka jos uvek nije potpisala ugovor sa ministarstvom. Tako da u njihovoj banci, od reprograma za sad nema nista. Prvo smo cekali drzavu, sad cekamo banke! Rasulo!Bio ja danas u nlb banci kazu izasla je uredba,ali njima jos nista nije stiglo.Kaze mi covek da nazovem u ponedeljak verovatno ce do tada moci da se odradi.Uslovi su isti kao i prosle godine 8 % kamata,a sada se samo plati ta ista
Danas sam zvao Komercijalnu banku, kazu uredba izasla, ali banka jos uvek nije potpisala ugovor sa ministarstvom. Tako da u njihovoj banci, od reprograma za sad nema nista. Prvo smo cekali drzavu, sad cekamo banke! Rasulo!Bio ja danas u nlb banci kazu izasla je uredba,ali njima jos nista nije stiglo.Kaze mi covek da nazovem u ponedeljak verovatno ce do tada moci da se odradi.Uslovi su isti kao i prosle godine 8 % kamata,a sada se samo plati ta ista
Pametniji popuštaTo ti pričaj nekom drugom,ja ti dajem proverenu informaciju iz prve ruke,svidelo se to nekom ili ne.Stanje je takvo
Danas sam zvao Komercijalnu banku, kazu uredba izasla, ali banka jos uvek nije potpisala ugovor sa ministarstvom. Tako da u njihovoj banci, od reprograma za sad nema nista. Prvo smo cekali drzavu, sad cekamo banke! Rasulo!
- - - - - - - - - -
Danas sam zvao Komercijalnu banku, kazu uredba izasla, ali banka jos uvek nije potpisala ugovor sa ministarstvom. Tako da u njihovoj banci, od reprograma za sad nema nista. Prvo smo cekali drzavu, sad cekamo banke! Rasulo!