Odlicna
ja uplatio kredit juce,imao sam 6 dana kasnjenja i nisam hteo vise da cekam!Ej drzavo ,oteras kurtu uzjasi murta,jos veci lopovi i lazovi!
Meni je valuta plaćanja istekla 15. septembra. Iz banke su me redovno zvali svaki petak, tražili da im platim, ja im kažem nemam odakle, ako vam dam pare, neću imati za setvu, a da ne pričam za život, jer sam uzeo malo poveći kredit. Od ćaletove penzije se ne živi, mora se baviti poljoprivredom. Govorio sam da ću im platiti deo, makar kamatu, pa da sačekamo da država izađe sa sa vestima da li će dati reprogram ili ne. Ili makar neki njihov ''povoljan'' reprogram. Na šta mi je ''ljubazna'' službenica rekla da od toga nema ništa, nego da platim. E tad sam popi*deo, rekao da neću da platim, napisao pismo sa obrazloženjem zbog čega ne da platim, i posalo banci i ministarstvu, da imam makar neko opravdanje, jer reči sa službenicom nisu nikakvo osiguranje.
Na kraju, strpljenje se isplatilo, samo mi je krivo što su silni ljudi uplatili novac. Mada kad razmislim, to im je i bio plan, da što više ljudi uplati, kako bi bilo što manje za reprogram. Zbog toga su i dugovlačili i maltretirali narod!
- - - - - - - - - -
ko je vratio, vratio, nema nikakvih obaveza. Izgleda da su išli na kartu toga da što više ljudi vrati kredit, pa su zato i odugovlačili, barabe!