kanački
Član
vidim da se cesto pominje podela na "velike" i "male", da li neki moze da mi kaze do koliko ha su mali , a sa koliko postaju veliki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidim da se cesto pominje podela na "velike" i "male", da li neki moze da mi kaze do koliko ha su mali , a sa koliko postaju veliki ?
Ja sam se danas ukocio u trezoru, jer mi je radnica tamo na salteru rekla da nemam pravo na regres, jer sam uzeo bonove... Kao uzeli ste bonove i refakciju od 1.1-16.03 i nemate pravo na ovaj regres. Ja kazem kako, kaze ona - nemam ja pojma, ja vidim da stoji 0 (nula)....
Sta ce biti sa tim, bog ce sveti znati...
Ja sam se danas ukocio u trezoru, jer mi je radnica tamo na salteru rekla da nemam pravo na regres, jer sam uzeo bonove... Kao uzeli ste bonove i refakciju od 1.1-16.03 i nemate pravo na ovaj regres. Ja kazem kako, kaze ona - nemam ja pojma, ja vidim da stoji 0 (nula)....
Sta ce biti sa tim, bog ce sveti znati...
Da, da, predao sam zahtev za subvencije, i pitao za ovu rundu jesenju za naftu. To je odgovor... I da nisam bio jedini, skoro svi oko mene, su uzeli bonove i refakciju, i stoji im 0 kao i meni... Nas par je tamo bilo...Onda smo isli gore u kancelariju, kod neke likuse, koja je isto rekla da nemam pravo...
odbija seJel se od 6420 din /ha odbija avans?
Koliko je meni poznato,bonovi nemaju veze sa refakcijom.Ali je mogla i refakcija da se podigne,ko je hteo.Eto, zasto je meni zena u trezoru letos rekla, sacekaj sa refakcijom, moze ti se desiti da neces moci da dobijes kasnije nove bonove, ali nije rekla da necu moci da dobijem subvenciju, vec da se moze desiti da necu moci da dobijem nove bonove.
To sto je neko uzeo bonove ne bi trebalo da ima veze, ja mislim da je to greska, tj da ni njima nije jasno sta trebaju da rade.
Treba sacekati jos koji dan, da se situacija malo razbistri, dovoljno je da jedan direktor nekog od trezora ne shvati uredbu kako treba i tako kaze njegovima da rade, a oni rade kako im se kaze.