mindjušar
Član
A ruci koja hrani ništa,a? E to smo mi balkanci,svi bi sedmicu na lotu,al' po mogućstvu da tiket sa neba padne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvo je vreme doslo sa neba vise nista nepadaA ruci koja hrani ništa,a? E to smo mi balkanci,svi bi sedmicu na lotu,al' po mogućstvu da tiket sa neba padne
Posebno kod mene. Kuhinja se vise ne dovodi u pitanje. To se deli ogrev, pa gradjevinski materijal. To se po ceo dan secka, uz i niz. A danas u cergi ceo dan muzika, pojma nemam zasto.Koliko sam cuo da se vise isplati dobijati socijalnu pomoc nego poljoprivrednu penziju
cega 70 hiljadaPosebno kod mene. Kuhinja se vise ne dovodi u pitanje. To se deli ogrev, pa gradjevinski materijal. To se po ceo dan secka, uz i niz. A danas u cergi ceo dan muzika, pojma nemam zasto.
I ja sam cuo da je neko kod Kovilja platio preko 70 hiljada hektar. Ali sam pre neki dan cuo jos veci biser, skoro 90 hiljada hektar. Cak mi glupo i da napisem gde dok to bolje ne proverim.
Pa zakup drzavne se oduvek placao u dinarima.cega 70 hiljada
Sad je to vec postala psiholoska igra, i igra zivaca. Tako je uvek na pikovima, nervozni prave nekontrolisane poteze, zato i imamo nagle pikove.Ja stvarno ne razumem da li je nekim ljudima samo vazno da rade famoznih 100kj ili sta vec je fazon?
Hahahaha... Svaka cast!Kakvo je vreme doslo sa neba vise nista nepada
A na zahtevu pise 23 din ... budi pametan sad !Platicemo punu cenu pa ce onda da nam refundiraju tih ~75din. Tako je najverovatnije. Po meni tek ovde ce biti mucke.