Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molio bih da mi odgovori neko ko je ovo vec radio i zna sta treba:
Hocu da kupim nov malcer.Kod Milurovica su mi rekli da se raspitam sta od subvencija mogu da dobijem.Ima neki subvencionisan kredit i povracaj sredstava.Kako to funkcionise,mislim sta treba da ispunim od uslova i kad treba da kupim ,da li moze odmah ili treba da sacekam neki odredjeni datum.Masina kosta oko 5500 eura,sta bi trebalo da zalozim,tj jel ide hipoteka ili moze na platu?
Moram opet da se javim,citam i trpim!zasto niste i vi nakupili 100 ha,uplatili pio pa bi dobili 14000 e subvencija,edukovati se treba pre,a ne posle.Umesto sto samo kukate!taj Nick bi trebalo da vam bude krsteno ime...Tako se lako edukovati
---------- Poruka napisana u 14:14 ---------- Prethodna poruka je at 14:13 ----------
I ja bi se onda edukovao.
Ima nas svakakvih,uglavnom koji nemaju muda ni svoje probleme da uzmu u svoje ruke da ih rešavaju,nego im je lakše lečiti komplekse ljubomorom,takvi će dogurati verovatno samo do čira na želudcu i ništa dalje
@Kukulele
Ti sam sebi pravis stetu. Izgubio si poprilicno novca sto nisi dobijao subvencije. Od tih para si mogao investirati u stocarstvo (ako sam dobro shvatio tvoj post imas nameru da prosiris proizvodnju mleka). Ovako si produzio taj korak za 2-3 godine.
Slazem se sa ljudima koji su stava da do 10h treba da se isplacuju subvencije bez ikakvih uslova. Takvima koji rade do 10h najvise treba pomoc.