steva 1984
Član
Bice malo teze za koordinate tacaka necije njive.Za tako nesto se pita katastar,a to se placa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako isplate subvencije do 100h za 2011 i za 2012 godinu do izbora, imaju moj glas na izborimaKolko ja znam, ni ono sto se u uredbi pise a ni u zakonu nije AMIN.
Bar se tako pokazalo ove god. Dakle poljoprivrednici trebaju i na prolece da kazu kad je AMIN.
Ipak moje je misljenje da ce i ove god. sigurno dati do 100 ha. i to bit ce sigurno isplaceni do izbora svi koji podnesu zahtev u prvom roku.
Pa nisu oni naivni trebaju im glasovi. Ako se secate pre par god. (izborna god.) isto su tako isplatili.
Zivi bili pa videli.
Ako svima daju subvencije bez PIO kako sam nacuo od agronoma , sigurno nece biti para za sve onda ce morati da izmisle zackoljicu
Podrzavam 100%sirotinju si uvek mogo da karaš za bombon..
Meni su pricali kako ce biti bezpovratnih sredstava,da drzava sledece godine jako puno ulaze u poljoprivredu,ma oni pevaju kako drugi sviraju(nisu oni krivi,i njih lazu kao nas )Ako svima daju subvencije bez PIO kako sam nacuo od agronoma , sigurno nece biti para za sve onda ce morati da izmisle zackoljicu