Koliko sam cuo bice scenario slican proslogodisnjem do 30ha odmah,preko 30ha kasnije,a to kasnije dodje posle izbora,za do 10ha bez PIO klauzule se jos lome..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Piše ovako : " Ako do 1. marta ne obnovite registraciju biće vam priznato stanje iz 2011 .... "
" Dužni ste da prilikom obnove dostavite listove nepokretnosti za ..... ( određene parcele u mom slućaju KO; Debeljača,Samoš,Baranda,Opovo,Banatski Brestovac,Banatsko Novo Selo,Dolovo,Glogonj, Ivanovo,Kačarevo,Omoljica,Pančevo i Vojlovica ) u suprotnom se neće priznati te parcele . "
Ovo je prvo ........ a drugo ?????
Registracija se radi u toku cele godine , MADA ja sam čuo nešto iz pouzdanih izvora : AKO MINISTARSTVO KAŽE STOP ONDA ZATVARAJU KRUG ............
Recimo kod nas to nigde ne piše.lepo mi direktor trezora u Alibunaru rekao da će subvencija (ako je bude )biti isplaćeno a uslov je da se papiri reše do 31.12 u suprotnom morate vratiti sredstva.To vam govorim celo vreme a niko ne sluša ....
To znaći po meni da posle 1. marta se brišu one parcele kojima nije dostavljen list nepokretnosti ............... Daj Bože da nisam u pravu . Ja sam sve sredio nisam spavao 3 dana ali sutra ujutru sam u Pančevo ............
Kaži toj ženi da se malo bolje informiše što se državnog zemljišta tiče.Lupila je glupost neviđenu.Upravo sam zvao upravu za agrarna placanja,i zena mi je lepo objasnila sta zna,a to je da se nigde ne spominje taj prvi mart,osim ako uredba izadje tada,sve moze da se menja ali kad uredba izadje to je gotovo nazad nema,i jos jedna bitna stavka je da se drzavna zemlja nece moci upisati kasnije,tj.nema produzenja,sta je upisano upisano je.I jos nesto kaze da ni oni nisu videl ni nacrt uredbe....
Glupost nije,kaze da samo to zna da se brize iz uredbe....Daj boze da nije tako jer i ja cekam ugovore od drzave...Kaži toj ženi da se malo bolje informiše što se državnog zemljišta tiče.Lupila je glupost neviđenu.