Subvencija poljoprivredi za 2011 godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni odavno nemaju za cenzus, (njih je i prošli put spasio, "put za Evropu"...) mi smo ih juna napustili, tako da boli njih briga za subvencije, kada nemaju prebijen dinar, a treba im za kampanje... Ali da ostavimo politiku, nama treba samo ono što su nam obećali..... Meni konkretno prvo onih 30h, a ostalo kada i svima do kraja januara...

Sa jedne strane kampanja za nove izbore,sa druge poljoprivreda na vestackim plucima.Sta mislite ciji tas ce da prevagne,kome su pare potrebnije?Ne verujem u ovaj kantar nimalo,ni u onog ko ga drzi.

moj komsija je vrlo "uporan", moguce da mu vec znaju glas, i da su ga skinuli s dnevnog reda!
Ja licno sam vrlo skeptican i za januar! Daj boze da gresim

Dali je neko dobio povracaj novaca od osiguranja psenice?
Ja sam racune i zahtev predao 11.10.2011.g, ali za sada od povracaja novca nista.
Takodje nisam dobio ni subvencije (predao 12. septembra zahtev). Inace isplatio komplet PIO za 2011.ggod., a redovno sam placao doprinos za PIO od 1986.g. (naravno i doprinos za zdravstveno osiguranje je isplacen).
Jedino sam dobio refrakciju za naftu za ukupnu kolicinu tj. za 60 lit. po Ha.
Pozdrav svim forumasima!

Narode cudim se da niko jos nije postavio pitanje hoce biti subvencije za kombajne bas bi me slatko nasmejao:haha:

Braćo preko Save i Dunava dobili ste išta mi nismo ništa. 380 hiljada hobista je ostalo bez ikakve pomoći. 83% ukupnih subvencija isplaćeno je u Vojvodini. Nemojte me krivo razumeti nekažem da netreba davati Vojvodini već djte nešto i nama u centralnoj Srbiji. Država čini nedovoljno za razvoj poljoprivrede. Po čemu je razlika u proizvodu "hobiste" i vas profi. Ali sami smo krivi. Kad paori blokiraju policija posmatra. Kad malinari i svinjari iz Mačve protestuju onda se primenjuju kazneno popravne mere u vidu delovanja sluzbenih palica. Seljački rečeno biju brate. Tako ti je to. Ali mi imamo Petrovića a vi Čanka i Pajtića i onog Pastora. Biće bolje kad nestane zla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh