Peet
Član
Od prosle ili predprosle mislim da se sad secam. Interesantno koliko smo samo sad razvijeni.Peet ,mislim da smo postali razvijena opština![]()
Ujedno i pitanje za Nikolu Kv koliko ha obradjujes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od prosle ili predprosle mislim da se sad secam. Interesantno koliko smo samo sad razvijeni.Peet ,mislim da smo postali razvijena opština![]()
A onda znas da sam ja iz Mileticeva,a znas gde se nalazi...i ako mi nismo marginala-stvarno ne znam sta je...koga interesuje neka gugla malo...skoro da smo u EU...500 m nas deli od nje.toliko o pravicnosti.Ja takodje sam u marginalnom podruciju ali verovatno za neka podrucija to vaze a za neka NE. Da podsetim da sam iz Vojvodine Juzni Banat. Bas mi je drago da sam saznao i ovu glupost koju nisam mogao ni sanjati da je moguce.
Da i to kad su uveli PIO kao za subvenciju.Odjednom se smanjila nezaposlenost u opštini,smešno šta rade.Od prosle ili predprosle mislim da se sad secam. Interesantno koliko smo samo sad razvijeni.
Ujedno i pitanje za Nikolu Kv koliko ha obradjujes?
Da,sad sam procitao na sajtu ministarstva.Izaslo veceras u 19.30h![]()
Postavi link da procitaju i ostali...Ja sam sad posetio sajt i nisam nasao nista.Da,sad sam procitao na sajtu ministarstva.Izaslo veceras u 19.30h![]()
Nije lose malo da se zezamo pored tolikih problema.I ja gledao nema ništa,daj link!
Nije lose malo da se zezamo pored tolikih problema.
Ej!!Polako,polako.....Ma zeznuo bi ja njemu jedan BAN![]()