Peet
Član
Od prosle ili predprosle mislim da se sad secam. Interesantno koliko smo samo sad razvijeni.Peet ,mislim da smo postali razvijena opština
Ujedno i pitanje za Nikolu Kv koliko ha obradjujes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od prosle ili predprosle mislim da se sad secam. Interesantno koliko smo samo sad razvijeni.Peet ,mislim da smo postali razvijena opština
A onda znas da sam ja iz Mileticeva,a znas gde se nalazi...i ako mi nismo marginala-stvarno ne znam sta je...koga interesuje neka gugla malo...skoro da smo u EU...500 m nas deli od nje.toliko o pravicnosti.Ja takodje sam u marginalnom podruciju ali verovatno za neka podrucija to vaze a za neka NE. Da podsetim da sam iz Vojvodine Juzni Banat. Bas mi je drago da sam saznao i ovu glupost koju nisam mogao ni sanjati da je moguce.
Da i to kad su uveli PIO kao za subvenciju.Odjednom se smanjila nezaposlenost u opštini,smešno šta rade.Od prosle ili predprosle mislim da se sad secam. Interesantno koliko smo samo sad razvijeni.
Ujedno i pitanje za Nikolu Kv koliko ha obradjujes?
Da,sad sam procitao na sajtu ministarstva.Izaslo veceras u 19.30h
Postavi link da procitaju i ostali...Ja sam sad posetio sajt i nisam nasao nista.Da,sad sam procitao na sajtu ministarstva.Izaslo veceras u 19.30h
Nije lose malo da se zezamo pored tolikih problema.I ja gledao nema ništa,daj link!
Nije lose malo da se zezamo pored tolikih problema.
Ej!!Polako,polako..... pa jos neko je pisao to isto veceras.Odmah bi oni banovali....ja ne cekam subvencije??Ma zeznuo bi ja njemu jedan BAN