Zhexy
Član
Dakle danasnja problematika se donekle tice sledeceg. Zavod ne radi vise otkup vec mora da im se vozi. 100 kunica po 3kg.. mora kombi ili auto prikolica. cena autoputom od mene do njih putarina 1500, 3500 gorivo. Dobro ajde donekle to je prihvatljivo problem je sledece. Kunici kaliraju 10-15% do SU. na 300 kg nestane 40kg kunica u parama to je 10 000 dinara. Dakle tura od 100 kunica predati zavodu gubitak sa gorivom putarinom i kaliranjem je preko 15 000 dinara.Dakle stvar je ozbiljna i bilo bi lepo kad bi Doknic ovo procitao i reagovao. TJ MEGI
- - - - - - - - - -
Nagovestimo da suboticki kombi/kamion vec ide po vojvodini bar, razvozi robu do apoteka, tipa hranu, lekove, vakcine itd itd. Pre par dana je kroz moju ulicu prosao njihov kamion. U svakom slucaju prica se o povecanom tj dupliranom otkupu kunica, a onda ovo...
- - - - - - - - - -
Inace Doknic resava papirlogiju oko kunica, njemu morate da se najavite i on je u odboru komisiji koja je izglasala ovako nesto
.
- - - - - - - - - -
Nagovestimo da suboticki kombi/kamion vec ide po vojvodini bar, razvozi robu do apoteka, tipa hranu, lekove, vakcine itd itd. Pre par dana je kroz moju ulicu prosao njihov kamion. U svakom slucaju prica se o povecanom tj dupliranom otkupu kunica, a onda ovo...
- - - - - - - - - -
Inace Doknic resava papirlogiju oko kunica, njemu morate da se najavite i on je u odboru komisiji koja je izglasala ovako nesto